Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Софийският боксов клуб „Локомотив“ изпраща най-успешната си година

SPORT DEPOT получи грамота за партньорството си с клуба

48 златни, 14 сребърни и 24 бронзови медала от държавни и международни турнири и първенства – така изглежда равносметката за най-успешната, 2021 година за столичния боксов клуб „Локомотив“ и неговите състезатели.

От клуба отличиха най-добрите сред тях на специална церемония миналата седмица. Първенец е шампионката ни от Игрите в Токио 2020 Стойка Кръстева. Златото ѝ има историческа стойност не само защото е олимпийско, а и защото е първо за дамския бокс у нас.

Боксовият клуб има зад гърба си девет години история и 2021-а е най-успешната до момента, признава с гордост главният треньор Борислав Георгиев, който заедно със Стойка Кръстева подготвя повече от 120 деца.

SPORT DEPOT получи признание за партньорството си с клуба, който е на първо място по картотекирани състезатели и участници в родни първенства.

Боксьорите на "Локомотив" тренират във фитнес зала, оборудвана от SPORT DEPOT. Млади шампиони възпитаници на клуба пък показват умения на ринга с ръкавици Everlast.

Пожелаваме на боксов клуб "Локомотив" (София) още много успехи, медали и шампионски титли!