Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Силвия и Стратимир са победителите в Maximal Revenge 3

След обрат и тежки битки новосформираната за финала двойка Силвия и Стратимир са победителите в третия сезон на първото българско онлайн риалити Maximal Revenge: реванш за българската роза“. На финала те се изправиха в зрелищни двубои срещу Боби и Дени и ги победиха безапелационно. А как стигнаха Силвия и Стратимир до финала видяха зрителите на риалитито в неделя. 

Четири двойки оцеляха до полуфинала. По регламент след него първата двойка продължава директно напред, а втората бива избрана от Съвета на Maximal. Другите две двойки пък се изправят една срещу друга, за да премерят отново сили на елиминации и да определят кой ще е третият отбор финалист.

Финал преди финалът бе полуфиналната битка, в която влязоха отборите на Боби и Дени, Стратимир и Елизабет, Морунов и Лили, Жоро и Силвия. 

Играта бе многокомпонентна и съвкупност от три от игрите, на които зрителите станаха свидетели до момента. Тя включваше изтегляне на варели, ходене по вериги, преход по куки, вземане на ключ след теглене на тежко въже и отключване на гуми, които след това трябва да бъдат хвърлени и окачени на кол. Задължително условие е в три от елементите да премине жена, а в три – мъж.

Първи бяха Морунов и Лили, като той издърпа варелите, а тя се качи да върви по веригите. Моринов направи чисто прехода по куки, С бързи движения Лили нави тежкото въже, а Морунов се справи с точност при хвърлянето на гумите.

Жоро и Силвия започнаха играта си, като Жоро с добро темпо изтегли варелите, а след това тя мина по стъпалата от вериги, които окачваше. Силвия изпусна една от веригите, което леко я забави, Георги направи прехода по куките, а след това нави тежкото въже, за да хвърля Силвия гумите.

Стратимир и Елизабет минаха по трасето трети, като Стратимир изтегли варелите, а Елизабет мина по стълбите вериги. При изтеглянето на тежкото въже Елизабет демонстрира по-различна тактика, а Стратимир се забави при хвърлянето на гумите, защото една от тях се търкулна далеч от терена. 

Боби и Дени имаха какво да покажат на опонентите си, въпреки че минаха четвърти. Боби изтласка варелите най-бързо от мъжете в полуфинала, а Дени сигурно и спокойно премина по стълбите вериги. Преходът по куките Боби направи с лекота. Изпитанието с тежкото въже бе за Боби, а Дени за втори път в състезанието нанизва гуми на кол. 

Четвърти с време 9:20 минути завършиха Боби и Дени, трети с време 9:20 минути завършиха Морунов и Лили. Разликата между първата и втората двойка е 24 секунди, като победители са Стратимир и Елизабет с време 8:22 минути, а втори Силвия и Георги, на които играта отне 8:46 минути. 

Изтъквайки достойнствата на всички двойки, Съветът след оспорван вот спаси Силвия и Жоро. 

Така в оспорвана битка за игра на финала се изправиха Морунов и Лили и Боби и Дени. Двете двойки трябваше да цепят големи дънери, като Боби и Дени завършиха първи.

След това още една битка отся отборите, за да останат два, които да защитят правото си за участие във финалния сблъсък пред Съвета на Maximal. Игра за тотем и борба изправиха мъжете и жените в зрелищни битки. А първите финалисти, които излъчи, бяха Жоро и Силвия. Съветът на Maximal пък определиха до финала да стигнат Боби и Дени, а Стратимир и Елизабет останаха на крачка от последната битка в състезанието.

Финалът бе белязан от скандал, като изненадващо Жоро напусна състезанието и не взе участието в последната битка. „Всеки ежедневно прави своят избор и това е изборът на Жоро. Аз съм тук, за да се представя достойно и да-покажа, че съм най-силната жена в състезанието“, каза партньорката му Силвия. Предложено бе на Стратимир да заеме мястото на Жоро.

„Готов съм за битката. Дошъл съм тук да играя и като има нужда някой от мен, ще играя“, каза Стратимир. „Той показа, че е изключителен атлет и за мен ще бъде чест да застана с него рамо до рамо и да спечелим Maximal“, каза Силвия.

Финалът на Maximal се състоеше от две битки – „Ровът“ и „Гонитбата“, като всяка от тях дава по 8 точки на отборите. Първата игра включваше преминаване в кален ров, като при среща с опонента регламентът предвижда борба. Силвия спечели срещу Дени, а Стратимир взе превез над Боби и първата битка бе за новосформираната двойка, която победи в играта с резултат 7:1. „Раздадохме се максимално и затова според мен спечелихме. Имаме хубав старт“, казаха Силвия и Стратимир след това.

Второто изпитание бе преминаване по трасе с препятствия, като телена мрежа, под която играчите трябва да преминат, пирамида от варели, която да преодолеят и ровове, от които да се измъкнат, а играта печели онзи, който догони и хване другия. В „Гонитбата“ Силвия хвана Дени, а Стратимир – Боби. Така новата двойка Стратимир и Силвия грабнаха победата в Maximal Revenge 3

„Дадохме всичко – и сърце, и кръв, и въздух, и душа на арената и затова победата дойде при нас. Бяхме по-добрите и спечелихме“, казаха победителите. Двамата са категорични, че за тях Maximal e вълнуваща игра и адреналин, но преди всичко емоция и сплотяване. „Maximal e пъстра, цветна емоция, която те изпълва и ти дава адреналин и всичко хубаво от това да си с хора, които са дошли с идеята да дадат, а не да вземат. Всеки от нас показа, че е дошъл да даде пример, да помогне на каузата и наистина да се сплотим“, каза Силвия. 

Победителите от Maximal Revenge 3 искат зрителите да виждат в състезателите млади и успели хора, които дават пример не само на децата си, но и на всички, че с упоритост и работа и с добър пример стигаш до успеха.