Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Серията Puma LQDCELL съчетава иновация и забележителна визия

С обувките от колекцията LQDCELL Puma предлага не само технологии и удобство, но и дизайн, който не може да остане незабелязан нито в залата за тренировки, нито извън нея. Те са представени от посланиците на марката Луис Хамилтън, Селена Гомез и Адриана Лима.

Puma актуализира и подобри CELL от 90-те, за да я превърне в технологията LQDCELL. Тя се основава на меки, но здрави шестоъгълни клетки в междинната подметка, които компресират и работят заедно с пяната, за да дадат повишена стабилност, омекотяване и подкрепа.

Мъжките LQDCELL Tension са създадени за фокусирания спортист, който не спира да си проправя пътя към върха. Затова не е чудно, че петкратният световен шампион от Formula 1 Луис Хамилтън, който е рекламно лице на бранда, се доверява на тях за тренировките си както в залата, така и извън нея.

“Моите тренировки са изпълнени с бързи, интензивни движения, така че имам нужда от подкрепа и винаги търся дълготраен комфорт - от началото до края. С LQDCELL Tension мога да почувствам този комфорт и подкрепа и във, и извън фитнес залата. Тези обувки са толкова концентрирани, колкото и аз, а възможностите ми са безкрайни“, казва Хамилтън.

Визията на дамските обувки LQDCELL Shatter XT и LQDCELL Shatter XT Lustеr е оригинална, като идеята за формите на междинната подметка е да пресъздават парчета от разбито стъкло, а двата модела предлагат различна игра на цветовете.

LQDCELL Shatter XT залагат на свежа и контрастна комбинация от бяло в горната част и ярка палитра за подметката. LQDCELL Shatter XT Luster експериментират и намират баланс между по-тъмни цветове и закачливи елементи.

„Винаги трябва да сте уверени независимо дали във фитнеса, или някъде другаде. Puma винаги е била начело на тези, рушащи бариери, което е още една причина да обичам тези обувки“, казва Селена Гомез.