Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Серията Pack&Go на Jack Wolfskin: компактност и лекота

Дълга разходка в града или излет за така желаното докосване до природата? Колекцията PACK&GO на Jack Wolfskin е създадена, за да те придружи което и да избереш.

Продуктите в серията са предназначени за моментите, когато пътуваш, спортуваш на открито и се отдаваш на приключения. Те са технологични, функционални, минималистични, леки и най-вече компактни.

Дрехите от колекцията PACK&GO се отличават с изчистен силует, съвременен дизайн и сливане на туристически и градски стил. 

Те могат да се използват в редица съчетания за твоите моменти на открито. И са компактни, за да оставят максимално място в багажа ти.

Облеклото е важно, много важно, тъй като го носим ежедневно. Запазва топлината и ни предпазва от капризите на времето. То е изявление: показва кои сме или кои искаме да бъдем, а понякога просто е удобно.

Продуктите от колекцията и голяма част от тези на бранда - облекла и чанти, са изработени от устойчиви материали без PFC и от бранда непрекъснато се стремят да увеличават техния дял.

По-малко багаж означава и повече свобода! Грабни раницата и излез, комбинирай минималистичния и модерен дизайн с ефективността.

За Jack Wolfskin производството на облеклото е важно, защото означава много и за тях, и за потребителите. От бранда обръщат внимание на използваните в производството материали, но и при какви условия се създават те. Като производител на облекло за дейности на открито от марката разработват продукти, с които хората да изследват и да се насладят на природата. Затова опазването на околната среда е много важно за Jack Wolfskin: заради любовта към дейностите навън и защото искат да запазят света за бъдещите поколения.