Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

„Run Bulgaria” награди най-добрите бегачи

Церемония, инициирана от БФЛА и движението „Run Bulgaria”, събра организатори, партньори и атлети на 11 декември (вторник) в София.

Антон Бонов – координатор на движението от страна на БФЛА награди с плакет основният партньор на Рън България SPORT DEPOT в лицето на Иво Тодоров – директор маркетинг и реклама. Г-н Тодоров обяви, че SPORT DEPOT ще продължи да подкрепя “Run Bulgaria” и през 2019-а година, като компанията ще има за цел да популяризира бягането и да насочи спортуващите хора към избора на правилната спортна екипировка.

 
 

От “Run Bulgaria” посочиха и най-добрите бегачи в три категории:
- Най-упорит бегач сред аматьорите - Николай Танков, участник във всичките събития на движението през годината.
- Най-сериозен доброволец - 15-годишният Виктор Вангелов – участвал в организацията на повечето състезания от движението и един от най-добрите в скока на дължина при момчета под 16 години.
- Най-добър организатор - Ренета Камберова - директор на „Пазарджик рън“ .

 
 

Организатори и партньори обявиха новите инициативи на Run Bulgaria за 2019 година.

Луковит – 17 март

София – 23 март

Дупница - 7 април

Поморие – 14 април

Шабла – 21 април

Хисаря – 6 май

София – планинско бягане – 26 май - Витоша

Пазарджик – 15 юни

Долна баня – 4 август

Студентски град – 22 септември

Основният партньор SPORT DEPOT раздаде награди на партньорите на организацията и на най-добрите атлети на България в бяганията на средни и дълги разстояния за 2019-а – Маринела Нинева, Милица Мирчева, Иво Балабанов и Митков Ценов.