Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Роботизирана технология в шест магазина SPORT DEPOT за безопасно пазаруване

SPORT DEPOT постави на входовете на шест свои магазина иновативни устройства, чрез които се грижи за безопасността на клиентите си. Роботизираната технология гарантира, че всеки посетител на магазините ни носи маска и е с нормална телесна температура. 

Ще откриете устройствата в следните магазини: 

SPORT DEPOT София, Младост 4
SPORT DEPOT София, Люлин
SPORT DEPOТ Пловдив, Retail Park
SPORT DEPOТ Пловдив, Via Park
- SPORT DEPOT Варна, Palah Centrе 
- SPORT DEPOT Бургас, жк Славейков  

Всяко от тях следи дали влизащите са с маска и ако нямат такава, роботизираната технология им напомня да я поставят. Моля, задължително поставяйте своите маски при влизане в магазините!

След проверката за маска устройството приканва човека да застане в обозначен кръг, за да измери температурата му. Ако температурата е под 37 градуса, клиентът може да влезе в магазина. Ако температурата е над 37 градуса, устройството съобщава за проблем и човекът ще бъде приканен да не влиза в магазина.

С поставянето на устройства на входовете на шест наши магазина в София, Пловдив, Варна и Бургас, SPORT DEPOT се грижи за сигурно и спокойно пазаруване на клиентите си. 

Благодарим на SysTeh за иновативната технология.