Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Red Bull Showrun – зрелищно шоу и много адреналин за зрителите в Пловдив

SPORT DEPOT е партньор на мащабното събитие с участието на звездата Дейвид Култард

Шоу на високи обороти очаква всеки дошъл на 25 юни на Гребна база, Пловдив. Двучасов спектакъл, изпълнен със спиращи дъха изненади – ускорения от 0 до 100 км/ч за няколко секунди, донъти и други фигури със състезателната кола, очаква зрителите и гостите на събитието.

Голямата изненада ще бъде звездата на Formula 1 – Дейвид Култард, който ще покаже истинската мощ на болид RB 7 в демонстрация на Гребна база, Пловдив. Трасето е дълго почти 1км, а мощността на колата е 800 конски сили.

Дрифт шоу, картинг състезание и изпълнения на живо са част от програмата на събитието. В спектакъла се включват любимите на българската публика поп изпълнители 100 кила и Маги Джанаварова, екстремно бързите момичета от дрифт такси, Red Bull атлетът и гуру на водните спортове Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetic, направени в България.

Гребна база ще се превърне в своеобразно Formula 1 селище. Тематични изложби, Red Bull Shop с любимите ни продукти от серията Red Bull Racing и шапки с подпис от самия Дейвид Култард са част от атракциите, които очакват гостите. 

SPORT DEPOT е един от основните партньори на Red Bull Showrun и ще се включи със собствена зона в събитието и с много изненади за всички посетители. Забавни снимки с болид, участие в томбола и ваучери за пазаруване с отстъпка очакват всички, посетили пространството на спортната верига на Гребна база, Пловдив. 

Търсете шатрата на SPORT DEPOT и Puma, включете се в късметлийската ни томбола и можете да спечелите спортен екип по избор на стойност 200 лв. Условията на играта можете да видите тук

И най-важното – забавлявайте се, спортувайте и позволете на адреналина да ви завладее!

Повече за събитието можете да видите на: www.redbull.com/showrunplovdiv, а всички актуални промоции и активности на SPORT DEPOT следете на www.sportdepot.bg и във Facebook страницата ни: www.facebook.com/SportDepot.bg