PUMA FUTURE 7

Тази година PUMA представи FUTURE 7, част от PHENOMENAL PACK на немският бранд.

Съчетавайки в себе си най-новите иновации и технологии, FUTURE 7 прави впечатление и с цветовете си на игрището и сред играчите.

Може да откриете PUMA FUTURE 7 в магазини SPORT DEPOT, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA, ABSOLUTE TEAMSPORT PLOVDIV, онлайн, както и в мобилното приложение на SPORT DEPOT.



FUTURE се завръща и е по-добър от всякога. Създаден с актуализираната технология FUZIONFIT360, иновациите PWRPRINT и PWRTAPE и революционната подметка- Dynamic Motion System, FUTURE 7 се приспособява различно към всеки играч. Създаден за най-добрите на терена модела повдига играта ти на следващи феноменални нива.



FUTURE 7 започва нова ера на гъвкавост и креативност на терена. Горната FUZIONFIT360 част на бутонката се адаптира по крака, като го държи стабилен и дава възможност на играча да изживее ново ниво на свобода на движенията от 360 градуса. Горната част е е комбинация от различни по плътност мрежести материали и създава усещане за стабилност, подкрепа и комфорт.

PWRPRINT от страни предлага допълнителна подкрепа на стъпалото при рязка смяна на посоката на движение, а двойният слой PWRTAPE през средата на обувката създава върховен захващащ механизъм за ходилото на играча.





PUMA FUTURE разполага с 3D текстури, които спомагат за захващане на топката в критичните зони на контакт, осигурявайки контрол и прецизност.

Ловкостта става възможна чрез подметката с динамична система за движение, която включва напреднала конфигурация на бутоните за перфектна поддръжка и сцепление.

FUTURE 7 е носен от играчите, които правят разлика в играта, включително Неймар, Джак Грийлиш, Юлия Гросо, Джеймс Мадисън, Лайа Алеиксандри и Кай Хаверц.




FUTURE 7 се допълва от супер-бързите ULTRA и от прецизността и контрола на KING, за да се създадеPUMA PHENOMENAL PACK. С бутонки, които пасват на всеки играч, бъдете Феноменални.