Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Предлагаме висококачествен ски и сноуборд сервиз

Запознай се с услугите и цените и ако искаш да се възползваш, донеси своите ски или сноуборд в SPORT DEPOT MEGA STORE

SPORT DEPOT предлага висококачествен ски и сноуборд сервиз, с който износените ски или сноуборд ще бъдат безупречно подготвени за новия сезон. Къде, как и на какви цени?

За обслужване и сервизиране на ски и сноуборд фирма SPORT DEPOT работи в партньорство с фирма "Травентурия" ООД. Фирмата притежава едни от най-големите ски гардероби. Всяка година техните ски гардероби подменят 1/3 от наличното оборудване с ново. Ските и сноубордовете се сервизират на последен клас машини и със скъпи консумативи.

„Ние в Ski & Board Traventuria сме горди, че оперираме най-големия автоматизиран робот за сервизиране на ски не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа. Произведен в Швейцария и закупен директно от производителя, той ни дава основата на огромно разнообразие от услуги, които можем да предложим за вашите ски, от всекидневната вакса до всякакви сложни ремонти“, казват от сервизния център.

Ако искаш да ползваш услугите на Ski & Board Traventuria, можеш да дадеш своите ски или сноуборд в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE в София и след като те бъдат сервизирани, да ги вземеш от магазина.

Стандартният срок за изпълнение на избрана услуга е 14 дни. Можете да изберете и по-кратък период за изпълнение - 7 дни, като бързите услуги са с по-високи цени.