Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Предизвикай себе си, дай максимума в планинското бягане с adidas Terrex

Има много причини да намериш мотивация да излезеш и да поемеш по планинските пътеки. Някои хора бягат, за да се състезават, други - за удоволствие. Но независимо какво те води напред, новите adidas Terrex са създадени, за да ти помогнат да подобриш собствените си възможности и време.

Планинското бягане е не само спорт, то е начин на живот, който определя изборите на всеки начинаещ или напреднал атлет. Но за да следваш собствената си пътека, ти е нужен и партньор, който ще издържи на всяко препятствие. adidas представя новите модели Terrex - Terrex Speed & Terrex Agravic. Обувките са проектирани за тези, които искат да счупят собствените си рекорди и да покорят нови пътеки.

Terrex Speed са предназначени за предизвикателен терен и бързо темпо, за да осигурят на планинските бегачи усещане за лекота и гъвкавост. Горната част на модела е от бързосъхнеща и комфортна мрежеста материя, а Lightstrike междинната подметка по цялата дължина на стъпалото омекотява удара при стъпване върху скала или корен. Подметка Continental™ Rubber осигурява добро сцепление както на сух, така и на мокър терен.

За оптимално преживяване в планината Виолина Мраденова от @wanderful.nomads комбинира обувките и с тениска Terrex Parley Agravic от 100% рециклиран полиестер, създадена с технология AEROREADY, която изпарява влагата.

Виолина Младенова е фрийленсър, любител на пътешествията със страст към фотографията и хобита, които подхождат на активния ѝ начин на живот. Именно заради него, свободолюбивия си дух и възможността да определя сама ритъма напуска сигурната си работа в офис се отдава на приключенията. Които пък ѝ дават достатъчно поводи да оцени удобството на обувките.

Terrex Agravic са водоустойчиви обувки, снабдени с утвърдената във времето GORE-TEX мембрана и емблематичната Boost междинна подметка за неподражаема възвръщаемост на енергията с всяка крачка.

• GORE-TEX мембраната държи краката сухи, като не допуска водата да влезе отвън, но позволява на влагата в обувката да се отведе, и по този начин държи крака сух, поддържа комфортно усещане задълго независимо от времето. 

• BOOST ТЕХНОЛОГИЯТА - Енергийната възвръщаемост на междинната подметка Boost се дължи на капсулите от термопластичен полиуретан. Технологията предоставя комфорт с комбинация от омекотяване и отскокливост. 

• ПОДМЕТКА CONTINENTAL - Подметката е с релеф за оптимално сцепление на пресечен терен. Изработена от доказаната гума Continental, тя може да покрие изискванията на всеки за ефективност, когато дава максимума от себе си в планинското бягане.

Terrex Agravic обувките могат да бъдат комбинирани с висококачествената тениска Terrex PRIMEGREEN, която е произведена от лека и бързосъхнеща материя от 100% рециклиран полиестер. 

аdidas развива продуктовата си линия Outdoor повече от 50 години, за да предостави съвършения баланс между продукти, които отговарят на най-високите изисквания на атлетите, стил и устойчивост. Стремежът на бранда към постоянни иновации не спира и до днес, за да бъде не само в крак с тенденциите, но и да ги създава.

В България издръжливостта на Terrex Agravic тества атлетът Димитър Желязков, който е познат на планинските бегачи у нас и може да бъде забелязан на почти всяко trail състезание.