Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Погрижи се за мозъка и тялото си, тренирай с групата Run+

Общността от бегачи ентусиасти Run+ стартира своите неделни тренировки от 9 април 2023 година в столичния Южен парк и кани всички увлечени от спорта и стремящи се към по-активен начин на живот да се присъединят. „Run+: спорт за мозъка и тялото“ е съвместен проект на SPORT DEPOT и НЛП-България, а инициативата продължава четвърта година.

Неделните тренировки на общността Run+

Общността Run+ събира любители на бягането всяка неделя от началото на пролетта до края на октомври, а тази година първата тренировка ще е на 9 април. Желаещите се събрат в 8.40-8.50 часа при Паметника с птиците в софийския Южен парк. Тренировката започва в 9.00 часа с подготовка и загрявка с организатора на групата Иво Маринов. Следва бягане на дистанция по желание – 2.5 и 5 км. След бягането се провеждат и кондиционни тренировки.

През 2023 година стремежът е да бъде отделено повече време за групови тренировки, както и включване на табата упражнения, йога практики и други, казва Иво Маринов.

Run+ няма да изневери и тази година на утвърдената традиция да кани треньори и атлети на неделните тренировки. На групата са гостували най-бързият българин на 60 м – лекоатлетът Слави Мутафов, треньорът на adidas Runners Sofia Мартин Гаджев, спринтьорката и участничка в Олимпиадата в Токио Инна Евтимова, треньорът по Power HIIT Анна-Мария Панталеева и други.

Защо да се присъединиш? 

Ако искаш да увеличиш своята физическа активност, присъединяването към група от ентусиазирани любители на спорта е една стъпка напред към твоята цел. В общността: ще намериш приятели; ще се мотивираш и съизмерваш с другите; ще се възползваш от съветите на по-опитните и ще можеш да изградиш и разнообразиш режима си за тренировки; ще прочистиш мислите си и ще прогониш стреса чрез спорта; ще се забавляваш. Не е нужно да си в парка за всяка тренировка, но винаги, когато имаш възможност да се включиш, групата ще те приветства.

Всеки присъединил се към Run+ става част от общност от активни, енергични, позитивни хора, които обичат да спортуват и да се радват на живота“, казва лаконично Иво Маринов.

Присъедини се към Run+ в неделните тренировки и във Facebook! Стани част от общност, в която хората предизвикват себе си, мотивират се, правят стъпка към повече физическа активност!