Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Подправи своето приключение с LOWA SPICE UP Your Adventure

Новата специална лимитирана колекция LOWA SPICE пристига със сила, вдъхновена от величието на природата.

Планината е мястото, където се срещаш с дивата природа и ти нямаш контрол върху нея. Точно затова тя е толкова привлекателна. Тя пленява с красотата си не само запалените туристи, а и всеки любител.

Туристът е пристрастен към чувството да стои на най-високия връх на планината, където може да наблюдава целия необятен хоризонт, който природата му предлага. Където и да пътешестваш по света, за да бъдеш подготвен за всякакви условия и за да се справиш с различните предизвикателства, от изключителна важност е да си надеждно екипиран.

Брандът Lowa произвежда в Словакия значителна част от продуктите си, както и най-новата серия Lowa Spice. Тя е вдъхновена от високопланинските местности на Словакия – Високите Татри, част от Западните Карпати, както и от дивата природа и нейните блага – билките. Lowa успява успешно да съчетае в продуктите си тези природни богатства – планината и подправките.

Лимитираната Spice колекция включва туристически високотехнологични обувки, които са с точния цвят на подправките лют пипер, босилек и къри. 

Обувките Lowa са висококачествени, с иновативни технологии и издръжливи за туристически походи. Притежават изключителна здравина, удобство и водонепропускливост. Пазят краката сухи, като в същото време им позволяват да дишат. Асортиментът на Lowa е с голямо разнообразие от модели, подходящи за всякакъв тип терени, за планински спортове, походи, лов, риболов, катерене, както и за градски условия. Отлична комбинацията от традиция, иновации, стойност и качество.


Серията Lowa Spice включва моделите:
LOWA Обувки RENEGADE GTX MID SP Ws и LOWA Обувки RENEGADE GTX MID SP

Това е многофункционален модел, специално създаден за лимитираната серия Lowa Spice – във вариант с цвят на лют червен пипер и вариант с цвят на босилек. Тези туристически обувки имат много почитатели. Дори 20 години след тяхното създаване, те изглеждат свежи и модерни, осигурявайки нужната защита и удобство за твоите приключения. Подходящи са за леки и средно тежки преходи, както и за градски условия в студените зимни месеци.

При покупка на модел RENEGADE GTX MID SP, получваш подарък шишенце с подправки лют пипер или босилек.

И модел LOWA Обувки LOCARNO GTX LO

Мъжки обувки, също специално създадени за лимитираната серия Lowa Spice – с цвят на къри. Те осигуряват перфектен комфорт, както в планината, така и в града.

При покупка на модел LOCARNO GTX LO, получваш подарък шишенце с подправка къри.

Подправи своето приключение с горещата колекция туристически обувки LOWA! Удобни и надеждни, с цвят на пипер, къри или босилек, с тях нито един момент няма да е скучен. Направи изживяванията си по-пикантни с новите модели от лимитираната серия Lowa Spice!

С Lowa Spice ще почувстваш природата още по-близо до теб. Ще усетиш уединението си с нея. Ще бъдеш в едно с планината – с нейната неподправена и възхитителна красота.


Разгледай цялата колекция LOWA тук.