Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Първият юлски изгрев – вдъхновение за лято

Мнозина от нас пазят поне един хубав спомен от посрещането на изгрева в първия ден на юли и нестихващото желание отново да му се насладят… И така посрещането на слънцето в средата на годината се превръща в традиция у нас от десетилетия. 

За това кой и къде е поставил началото ѝ няма да говорим. А защо и с какво първото юлско утро е различно... Отговорът е и универсален, и специален. 

Посрещането на изгрева независимо дали на морския бряг или другаде дава усещане за единение с природата, което едновременно омиротворява и вдъхновява, кара ни да се замислим колко достъпна и величествена е нейната красота. 

Но изгревите през лятото са много, защо Джулая морнинг? Не сме нумеролози, затова няма да търсим и тълкуваме що е то първото число от седмия месец на годината. Не ни трябват тези познания и мистични предзнаменувания.

С посрещането на първото юлско слънце усещаме полъха на лятото, който носи обещание. Това е обещание за дни с прохладни утрини и топли вечери...Обещание, че приближава онази почивка, която планираме от месеци и очакваме с нетърпение...Обещание за вълнуващи приключения и приятни емоции със семейството и приятелите.

Няма значение къде и как ще посрещнете изгрева в първия юлски ден, а да се насладите на красотата на слънцето на зазоряване, да се усмихнете, да намерите своето лятно вдъхновение за приключение сред природата. 

Накъдето и да се запътите, каквото и да ви трябва, можете да го откриете при нас в магазини SPORT DEPOT и на SportDepot.bg.