Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

OSPREY – раници за всяко приключение

 
 

Марката Osprey е основана в Калифорния, САЩ, през 1974г. с помощта на една единствена шевна машина, но от глава пълна с идеи и желание за създаване на иновативни и висококачествени раници.

 
 

"Моята лична философия е, че се радвам на живота повече, ако съм заобиколен от неща, които съм направил сам. Разбирам моето обкръжение и се свързвам добре с околната среда. Нещата, които ме вкараха в бизнеса, са любовта от създаването на продукт и удоволствието от това, че правя нещо за мен и моите приятели. Започнах да правя чанти и раници за клиенти в Санта Круз. Тъкмо бях завършил университет и наистина се радвах, че мога сам да разполагам с времето си, да измислям и сътворявам продукти и да слушам истории за това, как тези продукти са пътували до някои върхове или по света“.

 
 

Mike Pfotenhauer
Основател и главен дизайнер

 
 

Osprey създават само висококачествени и дълготрайни продукти. Те използват скъпи материали и свеждат остатъците до абсолютния минимум. Когато е възможно, в опаковането си използват рециклирани или рециклируеми материали. Не произвеждат излишни количества, които да застояват по складовете. Продуктите им не се базират на мода, затова и от марката не насърчават клиентите да закупуват нови раници, преди да са използвали достатъчно дълго досегашните си. При възможност винаги поправят продуктите в гаранция, вместо директно да ги заменят. Независимо дали раниците на Osprey се използват по високи върхове, отдалечени острови или градски улици, те са изключително удобни, леки и адаптивни за всяка ситуация.

 

Лека и гъвкава раница подходяща за ежедневието

Гъвкава и здрава раница с изключително ниво на организация за вашата електроника.

Раница от градски тип, чийто дизайн е съобразен със спецификите на женското тяло.

Изключително лека раница, която се сгъва до размерите на ябълка.

 

Саковете са здрави, водоустойчиви и висококачествени, създадени за приключения.

Лека и вентилираща мъжка туристическа раница идеална за бързи движения в дългите приключенски дни.

Раница за планински професионалисти, която съдържа всичко необходимо за дълги дни на открито.

Мъжката туристическа раница с вграден дъждобран, подходяща за всеки терен и всеки сезон.

 
 

SPORT DEPOT е официален представител на Osprey за България. При нас може да намерите голямо разнообразие от градски, туристически, велораници и аксесоари за практикуване на любимото ви хоби.