Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките за бягане GEL-KAYANO 30: нови технологии и повече комфорт

Обувките за бягане GEL-KAYANO 30 на световно известния бранд ASICS предлагат на бегачите подобрен комфорт и стабилност благодарение на нови технологии и иновативни решения в дизайна.

30-ият вариант на обувките от емблематичния модел GEL-KAYANO е резултат от философията в дизайна на ASICS. Подходът на бранда включва потребителско тестване, иновации, експертиза и устойчиви практики.

Именно този подход позволява създаването на GEL-KAYANO 30, отбелязват от бранда. ASICS подчертават, че обувките преосмислят комфорта, постигнат по отношение на стабилността чрез включването на новата технология 4D GUIDANCE SYSTEM™, която подпомага бегачите, адаптирайки се към промените в стила на бягане, настъпващи с изминатото разстояние.

4D GUIDANCE SYSTEM разполага с интегриран дизайн, който се адаптира към движението на тялото, за да продължи да осигурява оптимална стабилност и повишен комфорт, когато бегачът има най-голяма нужда от това.

GEL-KAYANO 30 предоставя по-меки приземявания, благодарение на новата технология при петата PureGEL, осигуряваща повишено поглъщане на удара и по-плавни преходи при стъпване.

В допълнение обувките се отличават с подобрен комфорт чрез комбинация от леко омекотяване FF BLAST PLUS ECO и увеличена с 4 мм височина на междинната подметка, като при пръстите тя е 29 мм, а при петата - 39 мм.

При все това обувките GEL-KAYANO 30 са по-леки от предходния вариант на модела. Резултатът от промените и иновациите е, че настоящият модел предоставя повече комфорт при бягане в сравнение със своя предшественик.

„Подкрепени от нашата неумолима вяра и ангажимент към дизайнерската философия на ASICS, ние работим от години, за да намерим начин да създадем обувки, осигуряващи надеждната стабилност, която бегачите очакват от серията GEL-KAYANO, като същевременно достигнем нови нива на комфорт. Възхитени сме от това, което постигнахме с GEL-KAYANO 30", казва Чад Мюлавей, глобален мениджър на линията продукти за стабилност.

„Има причина моделът GEL-KAYANO да е легенда на ASICS. От години той е любимец на бегачите, които искат да изминават различни дистанции. Ето защо сме толкова развълнувани от развитието на GEL-KAYANO 30. Новите обувки предлагат усъвършенствана стабилност, удобство и омекотяване, като същевременно са по-леки и с необходимото прилягане за комфортно бягане", казва Александър Андраси, глобален директор на линията обувки за бягане в ASICS.

От бягания на 5 км до маратони: обувките GEL-KAYANO 30 са създадени за твоите любими дистанции. Открий ги в магазини SPORT DEPOT в София, Пловдив и Варна, както и онлайн на sportdepot.bg.