Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките Reebok Nano X3: Наслади се на комфорта независимо от вида тренировка

Новото попълнение в известната серия обувки за тренировки на ReebokNanoX3, предоставя комфорт и със своя дизайн и технологии допринася за представянето, а визията с плавни линии е стилна и в същото време универсална.

Серията Nano на Reebok стъпва на богат опит и 13-годишна история, в която се стреми да предостави на фитнес ентусиастите иновативни продукти. В същото време Reebok с всяка следваща версия развива и надгражда постигнатото при обувките Nano, за да отговори в оптимална степен на изискванията и нуждите на спортистите. 

Премини безпроблемно от тежестите към кардиотренировката с Nano X3. Наслади се на нужния комфорт независимо от вида тренировка.

Най-забележителното нововъведение в Nano X3 е системата Lift and Run (L.A.R) System в междинната подметка, създадена да осигури гъвкава подкрепа за атлета при различните тренировки. Куполовидният TPU елемент при петата се втвърдява при голямо натоварване за допълнителна стабилност при вдигане на тежести, а когато няма допълнително натоварване е по-мек и адаптивен.

Пяната Floatride Energy в междинната подметка го допълва за омекотяване и подкрепа при бягане и скачане. Цялостната конструкция е насочена и към допълнителна опора и подпомагане на оттласкването при стъпването.

Серията обувки Nano се променя заедно с нуждите и изискванията на любителите на фитнеса, обяснява Тол Шорт, старши продуктовият мениджър за обувки в Reebok. С фокус върху комфорта и подкрепата, както и със свежата си визия тези обувки ще дадат на трениращите увереност, с каквито и упражнения да се заемат, уверен е той.

Но това не е всичко, което Nano X3 предлага. Актуализираният дизайн в задната част на обувката повишава комфорта и стабилността, а не на последно място допринася за стила. Подметката ROPEPRO+ и новият релеф на на протектора предлагат защита срещу износване и подобрено сцепление. Горната част от FlexWeave е лека, дишаща и еластична.

Nano X3 е създаден, като при производството му са вложени минимум 30% рециклирани материали за горната част, което е в изпълнение на ангажимента на Reebok [REE]cycle за повече устойчиви екологични практики при създаването на продуктите с поглед към по-добро бъдеще за всички.

Независимо дали си опитен спортист или начинаещ във фитнес залата, обувките Nano X3 на Reebok ще ти предостави комфорт за тренировките.