Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките Five Ten – съчетание на опит и технологии

Колекцията adidas Five Ten представя опита на два емблечатични бранда, обединили усилия в създаването на обувки за любителите на природата, на катеренето и колоезденето. Модели от линията вече се предлагат в SPORT DEPOT, а в бъдеще асортиментът ще се обогатява, за да дадем още по-голям избор на клиентите си да се сдобият с обувки според нуждите за своите любими занимания на открито.

Колаборацията между adidas и Five Ten започва през 2011 г., а първата съвместна серия adidas Five Ten, предлагаща креативни и технологични решения за катерене и туризъм, стартира преди две години. 

Комбинирайки знания и опит, обувките са плод на енергията на силните дизайнерски екипи, с вложени модерни технологии и тествани от атлети, но запазват уникалното наследство на Five Ten.

Five Ten e създадена в Калифорния от Чарлз Коул през 1985-а и същата година на пазара се появява първият модел туристически обувки за подход на марката. Представяйки гумените подметки Stealth, Five Ten променя катеренето. Stealth гумата, изобретена от Коул и използвана за подметките, печели ентисиастите и се превръща в еталон, на което до голяма степен се дължат успехите на марката. Четвърт век по-късно компанията е сред водищите производители на специализирани модели. През 90-те години на миналия век любителите на планинското колоездене осъзнават, че преимуществата на обувките надхвърлят туризма и катерето. 

Авторитетът на Five Ten в сектора се съчетава чудесно с наследството на adidas, датиращо от първите туристически обувки на марката, ръчно изработени през 1934 г. от основателя ѝ Ади Дреслер.

Five Tennie са eмблематични обувки за Five Ten и понастоящем са актуализирани, за да се превърнат в обувки за подход с нужните технологии и визия.

Подметките Stealth осигуряват ненадминато сцепление и разполагат с Climbing Zone - зона за катерене на техничен терен и допълнителна издръжливост. С технологията PRIMEKNIT горната част обгръща крака като чорап и осигурява комфорт, като същевременно дава възможност за бързо обуване и събуване при необходимост за смяна на обувките за катерене и туризъм.

Обувките за колоездене на Five Ten са от висококачествени, издръжливи материали и предлагат ненадминатото сцепление на популярната подметка дори при влажно време и когато е мокро, за да стъпиш здраво на педала. С универсалната си визия Five Ten те отвеждат от града към природата и обратно, без да прави компромис с представянето и стила. .

Купи модел Five Ten сега с 20% отстъпка.