Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките adidas TERREX SOULSTRIDE: твоят спътник в планинското бягане

Планинското бягане става все по-популярно, след като повече хора преминават от пътя към естествените терени извън населените места в търсене на следващото предизвикателство. adidas чрез своята серия за планинско бягане и туризъм TERREX предоставя на бегачите ентусиасти с приключенски дух технологични и иновативни продукти – обувки, облекла и аксесоари, които да ги придружат по пътеките, предоставяйки им комфорт.

Роуън Бойд, старши продуктов мениджър в adidas TERREX, обяснява, че все повече хора откриват в планинското бягане перфектния начин да комбинират любимия спорт и удоволствието да бъдат сред природата.

„Продължаваме да се стремим да създаваме възможно най-добрите продукти за тях. Особено когато става въпрос за по-дълги бягания по пътеките, подходящата екипировка може да направи всичко различно. Ето защо сме развълнувани да пуснем на пазара TERREX SOULSTRIDE FLOW – иновативни обувки, предназначени да предложат максимален комфорт и да осигурят на бегачите увереност по пътеките“, казва той.

adidas TERREX SOULSTRIDE FLOW може да се похвали с лекото омекотяване на междинната подметка REPETITOR EVA; комфорт чрeз горната част от специално изработена еластична мрежеста материя с прецизно поставени зони за подкрепа и вентилация. Сцеплението на неравен терен осигурява подметката от гума Continental™. При производството на обувките, с които да покоряваш с бягане маршрути сред природата, са вложени рециклирани материали, чийто дял е поне 50%. 

Друг модел обувки, който също привлича вниманието в селекцията adidas Terrex за сезона, е adidas Terrex SOULSTRIDE.

Обувките са с горна част от специално проектирана мрежеста материя, която обгръща крака като чорап, за да осигури оптимално прилягане. Междинна подметка от издръжлив EVA материал осигурява омекотяване при всяка стъпка на неравен терен, а подметката Traxion - необходимото сцепление. За да се чувстваш по-комфортно по пътеките, докато се натъкваш на камъчета и кал, страничните елементи на обувките осигуряват опора на краката. И този модел отразява ангажимента на adidas за намаляване на отпадъците и въглеродния отпечатък на продуктите, като поне половината от вложените материали са рециклирани. 

А моделът мъжки обувки с Rain.RDY технология осигурява и защита от капризите на времето и необходимото сцепление с гучена подметка с изразени графейри.

Утоляваш жаждата си за приключения, като се отдаваш на любимия спорт и това те кара да откриваш нови хоризонти извън града? Или пък ти харесва да се наслаждаваш на природната красота, докато се разхождаш с приятелите и семейството по познати и нови туристически маршрути? Но знаеш, че бягането и преходите сред природата не са като разходката в парка. Затова подбираш качествена екипировка.

Линията adidas Terrex включва обувки, облекла и аксесоари, разработени с нужните технологии и материали, които да ти позволят спокойно и уверено да продължиш напред и в комфорт да се насладиш на природните пейзажи независимо дали бягаш или вървиш.