Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Новите SOLARDRIVE – Всичко, от което бегачът има нужда

• SOLARDRIVE комбинира материали и технологии, които съчетават всичко, от което един бегач има нужда
• SOLARDRIVE осигуряват комфорт, меко приземяване, стабилност и издръжливост

София, 5 септември – adidas представя SOLARDRIVE, обувки за бягане, създадени да издържат заедно с теб и най-дългите разстояния. Solar осигурява всичко необходимо на един техничен бегач, като съчетава технологии за стабилност, меко приземяване, комфорт и невероятна възвръщаемост на енергията. Тези качества превръщат новите SOLARDRIVE в олицетворение на баланса.

SOLARDRIVE са създадени за бегачи, които са превърнали бягането от просто спорт в начин на живот, който изгражда не само физическата сила, но и умствения стремеж към целта, социалните връзки, подкрепата и живота като цяло.
Повечето атлети предпочитат лесна за използване екипировка, която познават, затова и моделът SOLARDRIVE е решението за всички бегачи, с което притесненията се изпаряват. Обувките са снабдени с дишаща горна част, която е проектирана за бягане без раздразнение. А с всяка крачка се възвръща все повече енергия.

Бягането не е крайната цел за нито един бегач, а технологията Solar Propulsion Rail насочва крака в правилната посока и допринася за стабилността. SOLARDRIVE са обувки, на които не им липсва нищо и които не искат нищо – само теб и пътя.

Вижте повече за колекцията SOLARDRIVE тук.