Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Нов сезон, още футболни емоции

Футболните емоции продължават. Стартират мачовете от efbet Лига и обещават оспорвани двубои, много напрегнати и вълнуващи моменти от самото начало. А всички фенове си пожелават до края на първенството да се радват на динамичен и атрактивен футбол, който да ги радва.

Ако сезонът се познава по началото, то едно вече знаем със сигурност - първите двубои приковат интереса. Любопитен факт е, че четири от отборите домакини тях ще са облечени в екипи, създадени в партньорство със SPORT DEPOT.

ЦСКА 1948 и завърналият се в елита Пирин-Благоевград заложиха на adidas, вицешампионът Локомотив-Пловдив излиза на терена с клубната емблема и знака на nike на гърдите, a в годината на своя вековен юбилей Ботев Враца играе с Errea. 

Сезонът в петък откриват Царско село и Черно море, а след това погледът на българските футболни фенове се отправя към Стара Загора, където местният Берое приема столичния Локомотив. 

В събота пловдивският Ботев излиза в Благоевград срещу непредсказуемия Пирин. Със затаен дъх любителите на играта очакват най-старото столично дерби. На стадион „Георги Аспарухов“ в първи двубой за сезона се изправят Левски и Славия.

В неделя ЦСКА-1948, който през миналия сезон завърши в топ пет в класирането, ще играе на свой терен с ЦСКА-София. Последният мач между двата отбора бе спечелен от ЦСКА 1948. 

А по-късно вечерта в очакван с нетърпение зрелищен сблъсък сребърният медалист от миналия сезон Локомотив Пловдив посреща шампиона Лудогорец.

Последният мач от първия кръг ще се играе във Враца, където Ботев ще е домакин на участника в евротурнирите Арда-Кърджали.

За феновете не остава нищо друго освен да подкрепят любимия отбор и да се радват на оспорвани двубои, спортсменска игра и красив футбол през целия сезон.