Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Най-топлите якета, на които ще попаднете този сезон

 

Всички знаем за многобройните ползи от разходките на чист въздух в планината, къмпингуването и пътешествията из красивите гори. Тези места стават още по-интересни и красиви през есента и зимата, когато листата от дърветата започват да падат и нежни снежинки да се сипят от небето.

Най-хубавото в моментите, когато сме активни сред природата, е чувството за свобода и комфорт, които до голяма степен получаваме от екипировката. Дори ниските температури не биха могли да развалят насладата от това преживяване.

Съветвам ви да не спирате да ходите в планината и да не се плашите от студа, защото благодарение на развитите технологии в съвременната екипировка можем да разчитаме на надеждни материали, които да ни пазят именно и от най-тежките условия. Чрез тях ще сме защитени във всеки един момент, докато сме на открито, независимо от метеорологичните условия. Водата и вятърът няма да проникват, а едновременно с това тялото ни ще диша.

За тези, които все още се колебаят и имат нужда да се убедят сами, че могат да приключенстват на открито, дори и през студената зима, съм направила селекция от няколко висококачествени якета, които можете да откриете в SPORT DEPOT. А най-хубавото е, че в момента са с голямо намаление, кройките им са много стилни и са подходящи за носене и в града.

Туристическото яке TROPOSPHERE на JACK WOLFSKIN е водоустойчиво и ветроустойчиво. Ще имате нужда от него, ако планирате преходи през зимата. Моделът е с изключително топла, висококачествена, синтетична изолация. Изработено е от дишаща материя и е много леко и лесно преносимо.

ICELAND VOYAGE 3IN1 WOMEN на JACK WOLFSKIN е туристическо яке с водоотблъскваща материя отвън и топло отвътре. Неговата здрава, водоустойчива, ветроустойчива и дишаща материя е идеална комбинация за студените зимни дни. Качулката се регулира лесно за по-добра защита при вятър и дъжд. Моделът има два странични джоба с цип и един скрит джоб.

BAFFIN ISLAND COAT на JACK WOLFSKIN е подходящо за носене в града през зимата и в планината през есента. Неговата STORMLOCK система се състои от олекотен покривен материал, чиято вътрешна страна е със слой от микро пори. Този слой е ветроустойчив и дишащ, така че да държи влагата далеч от тялото. Съставено е от 80% гъши пух и 20% перушина.

HELIUM HIGH пък е леко, топло и компактно дамско яке с класически дизайн и изолация от патешки пух. Снабдено е с микрофибърна подплата и ластик на ръкавите за още по-топъл ефект.

Разбира се, поход в планината е немислим без туристическа раница. Носенето ѝ отдавна вече не се ограничава само до там, а тя трайно се настани като аксесоар и необходимост в свободното време. Ключови тук са атрактивният дизайн и удобството. Моето предложение е този свеж модел GARDEN на DAKINE

Още разнообразни дамски, детски и мъжки модели можете да откриете на промоционални цени в SPORT DEPOT.

Източник: woman.bg