Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Най-бързият българин Денис Димитров гостува на SPORT DEPOT

Ивет Лалова неслучайно е най-бързата българка, тя даде своя огромен принос, за да изгради име на България на световната сцена по лека атлетика. Сега ви представяме най-бързия българин Денис Димитров. Той е млад, амбициозен и дисциплиниран млад атлет, който носи две вицешампионски титли за България на 100м.

Денис реши да ни даде своята професионална гледна точка за това как да бягаме правилно и да използваме максимума на възможностите се. Според нашия национал, трябва да започнете от избор на правилен терен, и да отбягвате бетона поради твърдостта му, която може да причини много вреди на вашето тяло. Подходящата обувка също е от ключово значение. По време на гостуването си в нашия магазин, Денис изпробва новите спортни обувки adidas SolarBoost.

„Изборът на обувките е от ключово значение.“

Спортните обувки на adidas съчетават в себе си най-иновативните модерни технологии за спортни обувки – Techfit, Boost, StretchWeb, Torsion System, Fitcounter и Continental Rubber. Хилядите енергийни капсули на Boost от термопластичен полиутеран са пионер в сектора, осигуряващи енергийна възвращаемост при спортуване, комфорт, омекотяване и дълга издръжливост. Гумена подметка, адаптираща се към настилката, стабилизиране на петата, свобода на движението на ахилеса. Continental от своя страна дава изключително сцепление на подметката. Денис съветва всички, които се занимават с бягане, да избират внимателно спортните си обувки и да се погрижат за своето максимално удобство.

Благодарим на Денис Димитров за времето, което отдели да сподели своето професионално мнение!

от СПОРТ ДЕПО го подкрепяме във всички бъдещи начинания и му пожелаваме успех в трудната задача да представя България на световната лекоатлетична сцена!