Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Над 120 души се включиха в приключението TREASURE HUNT в Борисовата градина

На 1 октомври Борисовата градина беше място, обвито в мистерия и криещо загадки. Над 120 души се включиха в организирания от SPORT DEPOT Treasure hunt. Включиха се хора на различна възраст, но еднакво мотивирани първи разгадаят и обиколят маршрута. Участието беше напълно безплатно, а за най-бързите трима дори имаше награди, осигурени от SPORT DEPOT.




Участниците едновременно получиха 5 въпроса-загадки, чиито отговори водеха до конкретни места, намиращи се в непосредствена близост. Така успяхме да съчетаем предизвикателството за ума с физическото движение. За да бъдем екосъобразни, загадките се достъпваха изцяло дигитално. Всички въпроси и съответно локации бяха свързани със спорта и спортната история на България





При достигане до правилното място, всеки участник получаваше специален жетон, доказващ че е посетил тайната „база“. Само участник със събрани пет жетона се приемаше за успешно преминал нашия Treasure hunt.




На най-бързите цялото трасе отне не повече от 45 минути. По-голямата част от нашите досетливи участници успяха да се справят и финишираха успешно. На първо място се класира Ивайло Петков, който получи обувки за бягане по избор от SPORT DEPOT. На второ място финишира Силвия Стефанова, която беше наградена с тениска и клин по избор. Трето място завоюва Денислав Радев, чиято награда е тениска по избор от SPORT DEPOT.




Събитието беше предварително отразено и от Българско национално радио. Чуйте какво каза Иво Маринов от нашия екип тук.



Щастливи сме, че събрахме толкова любители на забавленията на открито за един весел ден в Борисовата градина. Поради големия интерес, планираме в близко бъдеще да проведем и следващо издание на Treasure hunt. Следете каналите ни, за да разберете първи!