Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Мотивирай се, тренирай упорито с нови модели от колекцията Project Rock

Нови модели от серията Project Rock, за която си партнират актьорът и бивш кечист Дуейн Джонсън - Скалата и популярният спортен бранд Under Armour, те очакват в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg.

Сред новите модели можеш да откриеш обувки и облекла с познати технологии и комфортен дизайн за мъже и за жени. Именно това е един от аргументите новата колекция от серията да е под името Family Collection. Вероятно няма да останеш безразличен към цветовете и принтовете на новите модели, които неизменно са с логото на популярната серия.

При представянето на колекцията Скалата е цитиран да казва, че в самоанската култура думата за семейство означава повече от кръвно родство, означава неразрушима връзка между хората в общност, независимо от културни различия и цвят на кожата. Това е вдъхновението за новата колекция от серията Project Rock. А за цялата колекция мотивиращи са, разбира се, устремеността, постоянството и усилията на Скалата в залата и в начинанията извън нея.

Олимпийската шампионка в ските Линдзи Вон е рекламно лице и посланик на колекцията от 2019 година насам. Още тогава тя признава, че това, което я въодушевява у Скалата, е отдадеността му на максимум на това, което прави. В кадри от рекламната кампания за новата колекция ски легендата е облечена в атрактивно съчетание от технологични облекла с ергономичен дизайн.

Също както и досега обувките, облеклата и аксесоарите от новата колекция Project Rock са с функционален дизайн, от комфортни материи, готови за тежки тренировки и динамични делници. Облеклата за залата с от тъкани, които подпомагат отвеждането на потта от кожата, за да се изпари по-бързо, а дизайнът дава свобода за упражненията. Голяма част от облеклата могат да те придружат във времето между тренировките.

Създадени, за да отговорят на изискванията на Дуейн Джонсън, новите обувки за тренировки UA Project Rock 5 са с пяната UA HOVR по цялата дължина на стъпалото за омекотяване и оптимална възвръщаемост на енергия. Технологията UA TriBase в подметката създава максимален контакт с настилката, следва естествените движения на краката и осигурява гъвкавост. Горната част е от лека и проветрива материя, а TPU лента допринася за опора на краката при упражненията.

Обувките Project Rock BSR 3 пък изглеждат ярки и различни в новите цветове. Обувките са с дизайн с лека подметка, която е с подобрена гъвкавост в предната част, за да се адаптира към движението на краката и технология UA TriBase за контакт с настилката и стабилност. Леката горна част е от еластична мрежеста материя за комфорт и опора на краката, а Charged Cushioning® междинна подметка с компресирана пяна осигурява омекотяване и възвръщаемост на енергията.

Тренирай упорито, мотивирай себе си и останалите в залата с обувки и облекла от новата колекция Project Rock.