Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Модерни или спортни? А защо не и двете?

 

Спортните дрехи станаха такава част от ежедневието ни, че се превърнаха в основен елемент, без който вече няма как да изглеждаме в крак с тенденциите. Те отдавна напуснаха спортната зала и стадионите и се настаниха трайно в гардероба на всяко модерно градско момиче. Ако все още нямате обемни маратонки или спортен суитшърт с качулка, сега, когато есента е съвсем близо е точното време да ги добавите сред любимите си дрехи.

В тази статия ви представям няколко продукта, вписващи се перфектно в спортния тренд, който никога не ми е бил толкова любим. А те чудесно се комбинират както с дънки, така и с елегантен костюм и стилна пола, която пък определено ще носим с кецове, вместо с токчета.
За радост или пък не, „грозните“ маратонки остават на мода. С една нова подробност обаче и тя е в подметката, която видимо става все по-огромна с всеки изминал сезон. Аз обаче не съм привърженик точно на този тип спортни обувки, а на по-елегантните модели, които са универсални и изглеждат добре в комбинация с всякакъв тип облекло. Ето защо бих заложила на Chaos, модел на adidas в светли тонове, изработен от лека, мрежеста материя, а в свободното време, когато искам да постигна наистина тренди визия, бих добавила и спортни чорапи adidas с декоративни черни линии.

И като стана въпрос за чорапки, ако сте привърженици на романтичните и момичешки елементи в една визия, бих ви препоръчала да изберете класически кецове в бяло или розово в комбинация с късо, мрежесто чорапче. Това е акцент, който със сигурност няма да остане незабелязан. Ето кои са и моите находки сред кецовете този сезон:
Класически стилни, дамски обувки NIKE WMNS COURT ROYALE в бяло и светло сиво, които бих носила с пола или навити над глезена дънки в комбинация с елегантен тренч.

Розовият цвят в последните години се превърна почти в класически. Ето защо ви предлагам този модел кецове Puma, който можете да носите с деним в синьо, бяло или черно и да гo съчетаете с топ или връхна дреха в същия нюанс.

Пудреното, розовото и мекото бежово, с лекота се пренесоха от лятото в студените дни, а освен тези цветове, сред тенденциите, които стилните момичета демонстрират, се нареждат суитчърите и пуловери, носени като рокли. Така е, всеки сезон си има своите must-haves. А през есента, задължителният елемент в гардероба ни е спортният суитчър именно в подобен нежен цвят. В комбинация с маратонки, кецове или кожени кубинки, този модел стои чудесно.

Ако ви трябват още идеи за собствените ви ежедневни визии през есента, ще ги откриете в SPORT DEPOT.



Източник: woman.bg