Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

MERCURIAL DREAM SPEED 7



MERCURIAL DREAM SPEED 7 отдава почит към един от най-великите номер седем в историята, Кристиано Роналдо – име свързвано с модела Mercurial.
Открий ексклузивните модели MERCURIAL в магазини SPORT DEPOT, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA и в новооткритият ABSOLUTE TEAMSPORT Plovdiv или онлайн.





Серията Nike MERCURIAL DREAM SPEED дебютира през втората половина на 2019 г. и се представя като специална серия на NIKE за елитни играчи, а Кристиано Роналдо е основното лице на серията. Като уважение към португалската футболна звезда, на стелката бранда е поставил инициалите CR7, докато общият дизайн признава влиянието му на терена и сред обществото.

Футболните мечти се постигат със скорост, а тя от своя страна се достига чрез повторения – спринт след спринт, докато усетиш, че си достигнал предела и все пак продължаваш, също като Кристиано. MERCURIAL DREAM SPEED 7 е създаден за тези, които никого не се отказват. Завладяващият градиент върху обувката преминава от червено към оранжево и идва от бутонките, които Роналдо носи по време на пика на кариерата си.




Superfly 9 Elite Mercurial Dream Speed и Vapor 15 Elite Mercurial Dream Speed са заредени с Zoom Air модул вграден в подметката, който осигурява допълнително еластично усещане под стъпалото, което ти помага да се движиш бързо на терена. Той е от съществено значение - било то при спиране, бързо стигане до топката или минаване през защитата на противника.


Уникалният модел да бутоните помага за по - добро сцепление и бързо освобождаване, за да променяш с лекота посоката, изненадвайки останалите.




Дизайнът е преработен след тестове със спортисти, за по-добро прилягане към крака на играча. Speed Cage технологията в структурата е направена от тънък, но здрав материал, който закрепва стъпалото към подметката, без да добавя тегло.

Както винаги Dream Speed серията ще бъде носена от избран кръг футболисти на NIKE. Кристиано Роналдо ще е на чело, а към него ще се присъединят Килиан Мбапе, Сам Кър, Федерико Киеза, Бруно Фернандес и други.



NIKE не пропуска за пореден път да зарадва и малките футболни играчи, които тепърва стъпват на терена и са готови да дадът всичко от себе си, за да приличат на своите идоли, а някой ден да са дори по-добри от тях.




Jr. Mercurial Superfly 9 е направен с дизайн за лесно обуване, който елиминира нуждата от връзки и помага на детето ти да излезе бързо на терена. Zoom Air технологията, която е вградена в подметката носи омекотяване под стъпалото и осигурява пружиниращ комфорт през цялата игра.




Ако детето ти тренира след училище, през уикенда и дори по време на ваканция и е готово да вложи целия си усилен труд в играта, то серията MERCURIAL DREAM SPEED 7 е перфектният избор за него. Подсигури му конфорта и скоростта чрез моделите от серията, които може да откриеш в магазини SPORT DEPOT, магазини ABSOLUTE TEAMSPORT и онлайн.