Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Maximal Revenge 3: Преки сблъсъци между двойките и напрегната игра за оцеляване

В знаковия като номер епизод 10 от спортното онлайн риалити Maximal Revenge 3 отново дойде време за битки. Започнаха преките сблъсъци между двойките, видяха зрителите в последния ден на миналата седмица. Класирането от предходните игри отреди Краси и Рори да се изправят срещу Боби и Дени, Морунов и Лили да влязат в сблъсък с Боби и Елена, Жоро и Силвия да премерят сили със Стратимир и Елизабет, а последният сблъсък се оформи между отборите на Юли и Лора и Хепи Ванче и Стоян.

В преките сблъсъците двойките трябваше да теглят към себе си гуми, окачени на вериги, докато гумата на единия от отборите бъде изтеглена от другия и премине поставен на терена маркер. Играта печели онази двойка, която вземе два от три рунда. Победителите продължават напред, а загубите стават застрашени от отпадане. Емо Каменов изрази съжаление, че няма да се включи в тази игра, която според него можел да спечели дори сам, като не дава на Димана „да пипне“. „Тя щеше само да седи отстрани и да ми вика „Давай, натегай“, пошегува се Емо.

С респект към противниците в битка влязоха Краси и Рори и Боби и Дени. Боби и Дени победиха с 2:1. Въпреки достойната игра Краси и Рори влязоха първи в графата застрашени от отпадане. „С всяка игра се стиковаме все по-добре“, казаха победителите. 

Следващата битка бе между Морунов и Лили и Боби и Елена. Според двата отбора играта не предлага големи възможности за изграждане на стратегия и е чист сблъсък. Морунов и Лили победиха с 2:1. Те изразиха задоволство от триумфа, а въпреки че са застрашени Боби и Елена споделиха, че не са притеснени.

Класирането отреди Жоро и Силвия да се изправят срещу Стратимир и Елизабет. Жоро и Силвия грабнаха чиста победа с 2:0 рунда. Юли и Лора се изправиха срещу Хепи Ванче и Стоян, като първите победиха отново с 2:0 рунда. 

Застрашените от отпадане двойки влязоха в нова игра – „Тотемът на Maximal“. По правилата двойката, която я спечели, продължава напред. А Съветът на Maximal получава решаващ глас и ще прати още една двойка напред. Другите две двойки ще се присъединят към Съвета, отпадайки от играта.

В „Тотемът на Maximal“ всеки от състезателите трябваше да задържи тежест, наречена тотем, чрез ръкохватки максимално дълго време, като играчите са се качили върху трупчета за допълнителна трудност. 

Рори и Краси излязоха от играта, след това отпадна Стоян, а след него и Елизабет и Боби, както и Хепи Ванче. На финала се оформи сблъсък между Стратимир и Елена. В край сметка победата бе за Елена и двамата с Боби продължават напред в състезанието.

„В случая много ми помогна концентрацията“, призна актрисата и обясни, че три пъти е повторила наум монолог от пиеса. „Балансът не беше проблем, беше ми тежко и разчитах на концентрация, не толкова на сила“, обясни Елена. Коя двойка ще продължи напред по решение на Съвета на Maximal, взето на база комплексната си игра и представяне до този момент, ще разберем в следващия епизод на Maximal Revenge 3.