Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Maximal Revenge 3: Елизабет и Стратимир спечелиха вота на Съвета и нова победа

В епизод 12 на спортното онлайн риалити Maximal Revenge 3 Съветът на Maximal избра Стратимир и Елизабет да продължат напред в състезанието, а Краси и Рори и Хепи Ванче и Стоян се присъединиха към отпадналите двойки в Съвета, видяха зрителите в последния ден на миналата седмица.

Любимците на публиката от различни риалити формати се обединиха в Съвета на Maximal около тезата, че ще подкрепят онази от трите двойки, която се е представила най-достойно до момента – и като способности, и като стремеж към феърплей, но признаха, че имат и симпатии.

Краси изрази мнение, че е естествено да подкрепи човек, с когото е участвала и в друг формат и познава, и сподели пред Съвета, че контузия на Краси Джунов я разколебава да гласува за двойката, но в крайна сметка даде вота си за тях. 

Предвид разминаването между анонс и решение от страна на Краси, а след това и „агитация“ да се гласува за Краси и Рори, двете с Ваня Захариева влязоха в спор. 

Краси Джунов и Рори споделиха, че са разочаровани от това, че няма да продължат напред. „Това е игра, трябва да се печели, трябва да се губи“, лаконично коментираха те. 

При възникналите спорове Хепи Ванче призна пък, че ѝ е обидно на каква база се определя вотът. „На мен ми се играе заради играта и искам хората да гледат нея, а не да се нагаждат спрямо симпатии“, каза тя. 

С благодарности за подкрепата и щастливи, че продължават, Елизабет и Тими изразиха надежда и следващите игри да са по силите им, защото има какво да покажат. И го доказаха.

В епизод 13 от третия сезон на Maximal Revenge двойките, които продължиха в състезанието, се включиха в игра, която изисква добра визуална памет. Всяка от двойките имаше куб с различни символи. Двойките трябваше да показват символите в реда, в който водещият ги изрежда преди това. Крайното класиране в играта има огромно значение, като първите две двойки със сигурност продължават напред, каза водещият.

Елизабет и Стратимир взеха победата благодарение на дамата, Жоро и Силвия останаха на второ място и също са сигурни за участието си напред. 

Съветът на Maximal се намесва отново и ще спаси една от двойките. С обобщението, че както и да гласуват участниците в Съвета, няма грешна страна, епизод 13 приключи, а какъв ще е вотът на Съвета на Maximal ще разберем в следващия епизод от предаването. 

Гледайте епизодите на Maximal Revenge 3 в специално създадената ни страница, както и в YouTube канала на онлайн риалитито.