Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

MAQUA: надуваеми SUP бордове за водни забавления и приключения

Харесваш водните забавления и летни приключения, обичаш спорта и водата и не пропускаш всяка възможност да съчетаеш нещата. Или просто ти харесва да релаксираш и да се насладиш на лятната почивка с цялото семейство? Може би се замисляш да разнообразиш лятната почивка със SUP борд?

В магазини SPORT DEPOT МЛАДОСТ и SPORT DEPOT MEGA STORE в София, SPORT DEPOT RETAIL PARK в Пловдив, SPORT DEPOT PALAH CENTRE във Варна, както и онлайн на sportdepot.bg можеш да откриеш надуваеми SUP бордове на бранда MAQUA.

Вдъхновен от морето, спорта и незабравимите летни преживявания, екипът на MAQUA създава своите първи модели надуваем падълбордове преди три години. Множество тестове, проби и експерименти са нужни, за да се достигне до настоящите висококачествени модели на конкурентни цени, а постепенно брандът получава признание на европейско ниво и заема пазарен дял в България и Румъния, споделят от MAQUA.

Stand Up Paddleboarding (стенд-ъп падълбординг) или накратко SUP е сравнително нов вид спорт, произхождащ от сърфинга, а за негова родина се сочи Хаваи. SUP е бързо развиващ се, динамичен, развлекателен воден спорт в световен мащаб и защото позволява редица вариации. А с падълборда хората могат активно да почиват или да практикуват спортове с различна интензивност.

Нaдyвaeмият ЅUР бopд MAQUA e идeaлeн избop зa вoдни зaбaвлeния, гpeбaнe, каяк гребане, риболов, йога и сърфиране по вълните. Любителите на водните спортове и забавления могат с лекота да усвоят основни техники и да започнат да гребат, а в зависимост от възможностите си, физическо състояние, усвоени техники и предпочитания след това да се отдадат на различни активности във водата.

Екипът на MAQUA продължава да развива и подобрява предлаганите модели и се ангажира с нови разработки, за да удовлетвори любителите на водни спортове, активности и развлечения.    

В магазини SPORT DEPOT МЛАДОСТ и SPORT DEPOT MEGA STORE в София, SPORT DEPOT RETAIL PARK в Пловдив, SPORT DEPOT PALAH CENTRE във Варна и онлайн на sportdepot.bg можеш да откриеш модели надуваеми SUP бордове на бранда MAQUA, които са предназначени за спорт, водни забавления, игри и приключения.

Модели EASYRIDE и ROCKET

• типични All-Around SUP бордове 
• размери 10’3 и 10’8, съответно 315cm/81cm/15cm и 330cm/83cm /15cm 
• покриват широк диапазон от равномерно разпределено тегло за натоварване до 150 кг.

Модели KAYAK и VOYAGER KAYAK KIT

• типични All-Around бордове с комбинация за каяк перформънс в комплект с множество аксесоари 
• размери 10’3 и 11’8, съответно 315cm /81cm/15cm и 360cm/80cm/15cm 
• покриват широк диапазон от равномерно разпределено тегло за натоварване до 150 кг.