Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Мъжките облекла Blend: за ценителите на удобството

Брандът за мъжки облекла Blend e част от семейството марки на датската компания DK Company. Blend дебютира през 2010 година и набира популярност. Дрехите са с универсален дизайн, комфортни кройки, отличаващи се детайли и в пастелни цветове, за да паснат на различни визии в ежедневието.

Стремим се да ти предлагаме богат избор от качествени продукти и затова добавихме бранда Blend в своето портфолио и разширяваме селекцията. Продуктите можеш да намериш в магазини SPORT DEPOT, и както и онлайн на sportdepot.bg, за да е винаги на няколко клика от теб.

Брандът Blend създава облекла за мъжете, които държат на удобството, оценяват стойността на общуването, приятелството, смеха….и се наслаждават на всеки момент от деня.

От бранда вярват, че облеклата са подходящи за eжедневието в града и за пътувания. А също така се стреми те да са подходящи и предпочитани от хората, които Blend определя като наистина богати заради изживените емоции и прекрасни моменти, посетени места, планове и мечти за пътешествия, срещи с верни приятели и нови запознанства с хора и култури.

Затова Blend се представя чрез двама младежи – Крис и Рони, които оценява като истински богати. Защото притежават това, което си струва и има значение... Те са приятели, живели на различни места по света, а през 2019 година заедно са покорили редица дестинации.

В екипа на Blend смятат, че е важно хората да харесват продукта, да оценяват неговите характеристики и именно нова е тяхната непрестанна амбиция и приоритет. Вече повече от десет години Blend създава качествени продукти, които да се превърнат в практичен избор за ежедневието на мъжете.