Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

LOWA с отличие Best Brand 2019

На всеки две години читателите на германското списание OUTDOOR гласуват за любимите си марки и им присъждат наградата за най-добър бранд. Тази година баварският производител на обувки LOWA още веднъж спечели Best Brand в своята категория.

Фокусът на тазгодишната среща на индустрията, организирана от списанията OUTDOOR и KLETTERN, беше устойчивото развитие и качеството на материалите. Те стават все по-важни за производителите на outdoor облекло и обувки, но също и за читателите на двете издания. Това е отразено и в проучването, в което са участвали повече от 6800 души.

За втори пореден път LOWA заема първото място в категорията на обувките, като над 26 процента от респондентите са дали гласа си за компанията.

„Ние сме изключително развълнувани от тази награда, защото тя отразява мнението на читателите на списанието - хората, които целогодишно носят нашите обувки“, каза управляващият директор на LOWA Александър Николай на церемонията по награждаването, провела се по-рано през есента.

Ние от Sport Depot сме горди, че вече 12 години предлагаме марката в нашите магазини.

Разгледайте обувките LOWA в SportDepot.bg