Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

LOTTO FITNESS - новите SMART пътеки с по-мощен мотор и виртуални тренировки



Не е нужно да излезеш навън, за да бягаш. Тичай и се състезавай с хора от цял свят от комфорта на дома си. Как? С иновативните пътеки на Lotto Fitness Smart. Компанията LOTTO е основана през 1973 г. от семейство Caberlotto. Днес италианският бранд е синоним за иновация, дизайн и технология. Марката много скоро се превръща в любима на спортисти и любители, благодарение на високите си стандарти. През месец декември 2017 г. SPORT DEPOT стартира продажбата на новите фитнес уреди с марка LOTTO FITNESS. Брандът се довери именно на SPORT DEPOT, благодарение на дългогодишното партньорство и над 20-годишния опит, който имат в продажбата на фитнес уреди.

Бягащите пътеки на Lotto Fitness Smart са отличен избор за твоите домашни тренировки, предлагайки перфектна комбинация от иновации, производителност и авангардни технологии. С мощен мотор до 4.5 HP и избор от скорости, които достигат до 20 km/h, при най-високия клас Lotto Fitness Smart ще ти дадат разнообразие от възможности.

15-степенният регулируем моторизиран наклон добавя допълнително измерение към твоите предизвикателства при тичане. Голямата повърхност за бягане с размери до 151x51 см позволява естествени и удобни движения. С максимално тегло на трениращия до 130 кг, тези бягащи пътеки са подходящи за широк кръг потребители. Практичният дизайн позволява сгъване върху цилиндъра и лесно съхранение в сгънато състояние, за да създаде удобство не само, като тренираш.

С приложението FitShow може лесно да управляваш своята бягаща пътека. Трябва само да я свържеш с Bluetooth през смартфон, за да имаш възможността лесно да регулираш скоростта и автоматичното си темпо според избрания от теб режим на бягане. FitShow е направено както за фитнес оборудване, така и за бягащи пътеки, велоергометър, кростренажори, степери или друго кардио оборудване. Приложението може да се използва по време на състезания, ежедневни тренировки във фитнес залата или на открито, като записва най-важните функции.





А с приложението Zwift имаш възможността да тренираш във виртуален свят с други бегачи. Това ще добави завладяващо докосване към твоето фитнес изживяване. С 64 предварително зададени програми, 3 персонализирани програми и 1 ръчна програма, Lotto Forza ще се адаптира към твоите специфични нужди за обучение. Функции, като Body Fat, наблюдават напредъка ти, а клавишните комбинации за скорост и наклон на ръкохватките, ще ти дадат бърз достъп до любимите ти настройки. Бягащите пътеките на Lotto Fitness Smart ще ти помогнат да постигнеш целите си. Усети сбободата с тях.



Благодарение на изцяло новата ни SMART селекция уреди, имаш възможността да избереш модел според своите нужди, изисквания, възможности, интензитет на тренировка и резултатите, които искаш да постигнеш. Спин байковете са отличен вариант за домашна тренировка. Те имат отличната система за контрол на съпротивлението, която позволява лесно регулиране на нивото на трудност по време на тренировка. Надеждната спирачка и нехлъзгавите педали, осигуряват високо ниво на стабилност и безопасност



С функцията Bluetooth и удобната поставка за телефон или таблет, може да проследиш прогреса си, използвайки приложенията Kinomap и Zwift. С Kinomap може да видиш напредъка си на картата, докато гледаш видеото. Също така, имаш възможност да тренираш с потребители от цял свят и да получаваш съвети в реално време. Спинбайкът е съвместим с приложението Zwift, което ти позволява да тренираш по маршрути, организирани от елитни треньори. Тренировките вече са по-забавни с уредите на LOTTO FITNESS. Бъди сред първите му притежатели.


Научи повече за тренировките със спинбайк от видеото.