Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Колекцията PROJECT ROCK 3: За цели, постигнати с упорити тренировки и мотивация

Under Armour и Дуейн Джонсън–Скалата създадоха колекцията Project Rock с иновативни продукти за тренировки

Цел. Мотивация. Напредък. Трябва да продължаваме, защото само чрез упорит труд и тренировки се променяме и усъвършенстваме. Време е отново да вдигнете летвата независимо дали в залата или извън нея.

Създадени от Under Armour в партньорство с Дуейн Джонсън и изпитани в The Iron Paradise – домашната фитнес зала на Скалата, иновативните обувки от колекцията The Project Rock вече могат да бъдат твои.

Моделът Project Rock 3 от едноименната селекция залага на съчетанието от комфорт и стабилност и е за хора на действието, стремящи се към прогреса. 

Скалата – един от най-високоплатените актьори в света и бивш елитен кечист, е убеден, че напредъкът идва само благодарение на тежкия и упорит труд, който сме готови да вложим, за да го постигнем. 

Джонсън се гордее с миналото си и дръзко се устремява към бъдещи предизвикателства и успехи. Затова той и Under Armour обединиха усилията си, за да ги претворят във функционалната и естетична колекция The Project Rock 3.

Една от звездите в нея са обувките, вдъхновени и създадени и за тренировки във фитнес залата, и за времето между тях. Те предоставят оптимална проветривост, осигуряват стабилност и поддръжка за крака.

Моделът комбинира най-актуалните иновации и технологии на Under Armour, между които UA TriBase и UA HOVR, на които обувките дължат комфорта и изключителното спортно представяне. UA TriBase е технология на подметката, насочена към стабилността, която позволява контрол и експлозивни движения, а също така допринася за повече гъвкавост. Едновременно с това технология UA HOVR в междинната подметка допринася за омекотяването и абсорбирането на ударите при контакта на краката с настилката по време на тренировките.

Освен едноименните обувки, последната колекция The Project Rock включва и богат асортимент от облекла, чанти и аксесоари за тренировки, подходящи и за ежедневието. 

Продукти от колекцията THE PROJECT ROCK 3 можете да намерите в магазини SPORT DEPOT и онлайн на SportDepot.bg.