Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Колекцията Meet You There на Reebok: демонстрирай характера си, без да казваш нищо

Най-новата колекция на Reebok е посветена на хората с млад дух, които не се страхуват да демонстрират своята същност. Meet You There („Ще се срещнем там“) е създадена специално за всички с посланието, че „да си уникален е новото нормално “. Тя е за смелите, за тези, които изпъкват със стил на улицата и в залата.

Артикулите от колекцията Meet You There са в ярка цветна гама и дават възможност за творческо себеизразяване по всяко време на деня. 


Колекцията се отличава с ефектен дизайн, креативни модели и смели принтове – перфектният микс от спортни резултати и стилна визия. 

Линията представя разнообразие от силуети, в които всеки може да открие себе си. Meet You There включва панталони, клинове, шорти, спортни сутиени и горнища – всичко необходимо за фитнес залата, но също така и съвременна отличителна визия извън нея. 

Meet You There може да бъде част от креативни съчетания на цветове и форми, които дават всичко необходимо на носещите ги сами да създадат неповторимия си стил. Защото всеки го притежава.