Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Какъв бански да изберем това лято за всеки член от семейството

 

Както всичко останало, така и банският - задължителният моден атрибут на лятото, търпи ежегодно различни актуални трансформации. Тайната на идеалния бански костюм се крие в това да е съобразен с две много важни условия - да бъде стилен и удобен. А кое най-добре обединява и двете неща от цял бански? Той е много красив, оформя добре тялото и скрива всичко, което бихме искали да прикрием. Идеален е за всяка дама, без значение от нейните години и телосложение. Със сигурност ще намерите много подходящи варианти и случаи, в които да го облечете, защото целият бански е перфектен за спорт, излежаване под чадъра, плажно парти или уикенд край басейна.

Днес специално за дамите съм подбрала няколко предложения, които оформят силуета и са решени в така актуалните за всяко лято морски нюанси.
SPEEDO Цял бански VIVASHINE е изработен от силно еластична материя за свободно движение и комфорт. SPEEDO Цял бански VIVASHINE е изработен от силно еластична материя за свободно движение и комфорт.

SPEEDO Цял бански AQUAJEWEL е с V образно деколте и дизайн, който прикрива корема и оформя бюста.

Ако пък искате да покажете и малко плът, можете да изберете вариант с гол гръб или връзки като този модел. Синият цвят е синоним на лятото и навява мисли за екзотичните гръцки острови, особено в съчетание с бели къси панталонки с дантела и гладиаторски сандали.

Сигурна съм, че вашите плажни изживявания няма да са самотни, затова съм помислила и за половинката ви и децата. Предложението ми за него са ето тези плувни шорти SPEEDO, отново във вечно актуалния син цвят. Te сa изработени от материя, която не задържа вода и съхне много бързо.

Един от любимите супергерои на момченцата е Спайдърмен, а от SPEEDO прекрасно са го вплели в дизайна на тези детски шорти. Със сигурност ще зарадвате своя малчуган с точно такъв бански за незабравими преживявания.

За малките госпожици също е помислено и любимите им герои са изрисувани върху банските. Предлагам ви два цели бански от колекцията Disney с Мики Маус - първият, решен в черно, а вторият - пъстър и свеж, отново със симпатичния мишок.

А къде може да откриете всичко това за оставащото прекрасно лято? В SPORT DEPOT, разбира се!



Източник: woman.bg