Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Жокер за празничното пазаруване: подаръчен ваучер

Готови ли сте вече с подаръците за Коледа? Или все още трупате идеи, за да зарадвате вашите близки и приятели?

Пазаруването по наистина хубав повод е приятно, защото носи очакването за щастливите емоции и уют, в които се потапяме по празниците. Но изборът на подаръци не е никак лека задача, защото се стремим те да се харесат от тези, които искаме да зарадваме, да са подходящи и практични, разбира се, да се вписват в предвидения бюджет и не на последно място - да не търсенето да не ни коства твърде много време.

Подаръчният ваучер може да бъде вашият празничен жокер....

... когато изборът на подарък е предизвикателство

С такъв ваучер ще сте сигурни, че няма да сбъркате, тъй като онзи, на когото го подарявате, ще може да си избере желаното в правилния размер и цвят.

Освен това при подобен избор няма да ви се налага да се лутате, сравнявате и преценявате различни идеи и цени за това кой е най-подходящият подарък.

Обзети от празнична еуфория, за мнозина е лесно да бръкнат по-дълбоко в джоба си за подарък. Ваучерите са с различни, предварително определени цени, така че да прецените според възможностите си.

Мнозина определят подобен подарък за „безличен“, но пък няма да видите крива усмивка, защото не сте се спрели на желаното.



Потърсете ваучер за подарък в магазините на Sport Depot

Ваучер за подарък на любим човек можете да намерите в магазините на Sport Depot, като с него не може да се пазарува в сайта на Sport Depot, а може да бъде използван само за покупка на място, на каса в магазинната мрежа на Sport Depot. Ваучерът може да се използва за разплащане в магазини Sport Depot, след като е активиран и зареден. Срокът на валидност на ваучера е 2 (две) календарни години от датата на активирането му. Ваучерът може да бъде използван за пълно или частично заплащане на стока, като остатъчната стойност автоматично остава на ваучера. След използване на цялата наличност или изтичане на срока му на валидност, той автоматично става невалиден. Не е възможно повторно зареждане на ваучера. Той не може да се разменя срещу пари в брой и не се възстановява при кражба или загуба. Наличността на ваучера може да се провери в магазини Sport Depot. За повече подробности попитайте нашите консултанти.

На SportDepot.bg можете да намерите онлай ваучери за подарък, които могат да се ползват само в сайта на Sport Depot - SportDepot.bg.

Онлайн подаръчни ваучери на Sport Depot

С онлайн ваучерите на Sport Depot ще дадете свобода на този, за когото е подаръкът, сам да го избере от уюта на дома си. Ваучерът можете да използвате за пълно или частично заплащане на продукти, закупени в сайта на Sport Depot. Той е предназначен за предоставяне на трети лица с цел подарък.
Вижте онлайн подаръчните ваучери на Sport Depot

Ваучерът е електронен и може да се използва само при плащане на продукти, поръчани през сайта на Sport Depot – sportdepot.bg. Електронният ваучер не може да бъде използван за покупка на място, на каса в магазинната мрежа на Sport Depot.

Кодът на ваучера се въвежда на Стъпка 1 от пазаруването, за да се възползвате от него. При покупка на ваучер с наложен платеж, ще получите фактурата за продукта и кода с ваучера в самия плик, ако заплащането е с карта или банков превод, ще получите ваучера и фактурата в електронен формат на пощата, с която е направена регистрацията Ви. След закупуването му и предоставянето му на трети лица, ваучерът не може да бъде върнат срещу паричната му равностойност.

Онлайн ваучерът на Sport Depot е възможност да направете пазаруването лесно и приятно, като в същото време подаръкът ви е желан и носи послание за здраве, сила и успех.

Весели празници!