Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Изрази себе си чрез спорта и новото колежанско яке VRCT

adidas те провокира да изразиш себе си чрез спорта и новото яке в колежански стил

  • • Съвременен поглед върху класическия модел колежанско яке с инициали - VRCT дава нова интерпретация на отборния дух
  • • Джеймс Хардън, Мете Таули, Пауло Дибала, Денис Шиндлер и Нинг Дзътао създават собствени емблеми с думата, която представя личната им история
  • • Всеки ще има възможността да преобрази и своето яке

Херцогенаух, 12 септември 2019 - adidas представя якето VRCT - новата версия на класическото яке в колежански бейзбол стил e тук, за да даде свобода на себеизразяването. Моделът взима най-добрите елементи от традиционното яке с инициали, като включва емблеми, от които всеки атлет може да избере, за да направи модела наистина свой.

Създадено, за да бъде носено преди и след тренировка, VRCT стъпва на основата на класическия бомбър модел, но с изчистен и съвременен дизайн. Моделът е изработен от лек материал, за да осигури максимална свобода при движение. Същевременно с това разполага с плетена материя, която позволява целогодишна употреба.

За да провокира креативността и свободата на себеизразяване, VRCT представя класическата А буква за „отбора“ на adidas, която може да бъде заместена с друга емблема. Атлетите могат да избират от различни думи, всяка от които е селектирана от творците Джеймс Хардън, Денис Шиндлер, Мете Таули, Пауло Дибала и Нинг Дзътао. Всеки от тях работи успоредно с adidas, за да създаде своята емблема, представяща най-пълно неговата лична история.

Джеймс Хардън споделя: "Чрез спорта можеш да покажеш на света кой си, какъв е стилът ти на терена и извън него, а VRCT е платното, на което да се изразиш."

NBA MVP Джеймс Хардън - Семейство (Family) Семейството е вдъхновението зад неговата увереност и личен стил, които го оформят като личността, която е днес.

Колоездачката от Параолимпийските игри Денис Шиндлер - Аз съм съвършена и несъвършена (I'mperfect)
Тя предизвиква представата за съвършенство в обществото, като преодолява почти невъзможни препятствия.

Артиста и танцьор Мете Таули - Автор (Author)
Защото тя е автор на собствената си история и живот.

Футболиста от Ювентус Пауло Дибала - Саможертва (Sacrifice)
Това е символът на саможертвите, които той и семейството му правят, за да постигне той успехите си на терена.

Бившия световен шампион по плуване Нинг Дзътао - Смел (Brave)
Смелост за всеки път, в който той е заставал зад собствените си убеждения.

Научи още за колекцията тук.