Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Иновацията SPEEDO V-class – очилата с интелигентно прилягане

V-class е стандарт за подводно виждане по време на плуване, който комбинира уникален стил и производителност.

Speedo създаде нова генерация плувни очила V-class и отново се превърна в пионер в техонлогичното развитие на плувната екипировка. V-class взима под внимание всички аспекти за създаване на висококачествени плувни очила - от водещата в класа технология за лещи до всепризнатите дизайнерски детайли, които правят основната разлика. Размерът и стила са направени специално по формата на лицето. Уплътнението IQfit™ 3D е патентована технология на Speedо, с която очилата пасват идеално на вашето лице без да оставят вдлъбнати белези от натиск.

V-class вдига летвата на качество, така че вие да може смело да мечтаете за по-добри резултати.

Иновацията IQfit™ 3D е създадена от лабораторията на Speedo Aqualab, и чрез детайлно сканиране на главата създава уникално уплътнение, прилепващо идеално на лицето и гарантиращо липса на пропускливост. С технологията IQfit™ 3D няма да се притеснявате за напрежение около очите си и ще може да се концентрирате изцяло върху плуването си. Всеки, който е плувал, знае колко е досадно вниманието ти да е постоянно насочено към плувните очила.

Освен всичко друго Speedo V-class са със стилно опаковане на лещите, осигуряващи по- добро периферно зрение. Огледалните лещи максимално отразяват светлината, намаляват яркостта и създават изключителен стил и визия. Динамичната закопчалка „клип“ осигурява по-лесно регулиране и сигурно закрепване, което е толкова важно при плувните очила.

Ние гарантираме, че плуването с очила V-class ще бъде още по-приятно, а личните ви постижения – по-многобройни.
Виж плувни очила Speedo V-class