Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

HOVR Mega 2 Clone: обувки за бягане, които ти прилягат

Under Armour представя модела UA HOVR Mega 2 Clone, който разполага с повече пяна UA HOVR и технология на горната част за адаптивност, която е новост за обувките за бягане на бранда. 

UA HOVR Mega 2 Clone предлага максимум омекотяване за изключителен комфорт, като обувките са с 32 мм височина при петата.

Комфортът преди всичко 

Създадени за оптимално омекотяване и възвръщаемост на енергия, Mega 2 Clone са с междинна подметка HOVR и широка пета, за да се повиши ефектът на пяната. За правен преход от петата към пръстите при стъпването подметката също е с пяната HOVR и специални зони за натиск, като се осигурява меко приземяване, но и нужният пружиниращ ефект за оттласкване. Еластичната технология Energy Web обрамчва пяната за поемане на удара при контакта на крака с настилката и придава стабилност.

При дизайна на обувките комфортът е първостепенен приоритет и затова HOVR Mega 2 Clone може да се похвали с подплатена яка в задната част при глезена за предпазване на Ахилеса и с подплатен език и омекотена стелка. Горната част е специално конструирана, за да посрещне нуждите на бегачите, като осигури оптимално прилягане според анатомичните особености на стъпалото.

UA HOVR Mega 2 Clone са първите обувки за бягане на Under Armour, предлагащи персонализирано прилягане благодарение на технология, която се адаптира към крака при стъпването. Горната част осигурява надеждна опора и подпомага позиционирането на стъпалото, за да се постигне оптимален ефект от омекотяването и възвръщаемостта на енергия.

Новата CLONE технология на горната част 

Структурата на тъканта в горната част на UA Mega 2 Clone повишава здравината си при разтягане и се удебелява перпендикулярно на приложената сила. Вътрешният слой от еластичен материал се оформя около стъпалото за прецизно прилягане и усещане, подобно на ръкавица, което е персонализирано за краката на всеки бегач. Стелката, изработена от 6 мм PU пяна, създава повишен комфорт при обуването, което пък позволява на HOVR Mega 2 Clone да се адаптира перфектно към крака на бегача. Технологични и комфортни, HOVR Mega 2 Clone са чудесни за бягане на дълги дистанции.

HOVR Mega 2 Clone са и с подобрен елемент, който обхваща петата. Здравината на гумата при петата е подсилена за допълнителна издръжливост в зоните с най-голямо натоварване, а подобрената структура допринася още за плавния, комфортен преход. Друг вид гума пък е вложена в предната част на подметката за оптимизиране на омекотяването и намаляване на теглото.

MapMyRun приложението може да те мотивира

С HOVR Mega 2 Clone можеш да проследяваш бягането си, за да анализираш представянето си и да постигаш по-бърз напредък в тренировките. Като свържеш обувките с приложението MapMyRun.

При абонамент можеш да получаваш ясни и лесни за разбиране графики, аудио съвети и ценни напътствия в реално време за по-голяма ефективност, да намираш и създаваш маршрути, да запазваш и следваш любими дистанции. 

Според изследване на Under Armour, базирано на данни от 86 887 бегачи в периода от 1 януари и 25 септември 2020 година. Данните на бегачите, ползващи съвети са сравнени с данните на други бегачи от платформата при един и същ период и минимална дистанция от 1600 метра, която е най-малката необходима за получаването на съвет. Резултатите от изследването показали, че хората, които се доверяват на препоръки, бягат със 7% по-бързо и с 3% по-далеч.

HOVR Mega 2 Clone в две цветови комбинации можеш да намериш в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg.