Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Футболистите на пловдивския „Локомотив“ ще играят с екипи Nike следващия сезон

SPORT DEPOT стартира сътрудничество с пловдивския футболен клуб „Локомотив“ и ще бъде доставчик на бранда Nike за черно-белите. Това стана ясно след среща между спортния директор на клуба Георги Иванов и изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

Сътрудничеството ще започне със старта на сезон 2021/2022, когато футболистите на пловдивския отбор ще играят с екипи Nike. Очаква се те да бъдат представени до няколко седмици.

Изпълнителният директор на SPORT DEPOT посочи, че дори в тези трудни времена компанията не спира да поддържа българския спорт. Той е уверен, че SPORT DEPOT и "Локомотив" имат една цел – да вдъхновяват хората да изпитат енергията и емоцията от спорта. Цонов пожела на отбора, засега втори сред елитните отбори, още успехи и в настоящия сезон, и с новите екипи.

„Локомотив“ спечели два пъти Купата на България в последните две години. През сезон 2018/19 “черно-белите” грабнаха трофея, побеждавайки тима на „Ботев“ с 1:0 в пловдивско дерби, играно в София. През лятото на миналата година Купата отново отиде във витрината на отбора след победата му над ЦСКА-София.