Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Fusion CST - за балансирани кардио и силови тренировки у дома

Fusion CST e уред, с който комбинирате кардио и силови тренировки. В елегантния дизайн на уреда са интегрирани 4 двойки ролки с кабели, които ви дават възможност за разнообразни упражнения: с ниско натоварване и висока интензивност, както и за изграждане на мускулна маса и укрепване на мускулите.

В уреда кабелите са разположени прецизно на три нива, включени са 6 ергономични захвати, които могат да се свалят и слагат, и две каишки за глезените, така че да ви дадат възможност за разнообразни тренировки, комбиниращи аеробни и анаеробни упражнения. Това съчетание в домашен уред ще позволи при тренировките от една страна, да избегнете монотонността, а от друга – да ги направите по-ефективни.

Кабелите с дължина от 2.41 метра са разположени прецизно на три нива – долно, средно и горно, за да тренирате различни мускулни групи, като лесно преминавате от едно упражнение към друго. 

Захватите са ергономични и удобни, а велкро каишките за глезените са лесни за регулиране и пасват на всеки крак. 

Различните нива на натоварване и маховикът с ефективна инерция осигуряват плавно движение и по-голямо разнообразие на тренировките, в които няма да ви притеснява шум от пускане на тежести на земята.

На LЕD дисплея на уреда можете да видите натоварването във ватове, както и сърдечната си честота. Пулсът се измерва чрез включения към уреда гръден колан, за да следите състоянието си и съобразявате с него упражненията. 

Към уреда е включен и 10-инчов таблет с интегрирана поставка. Ако желаете, можете да комбинирате уреда с членство в приложението iFit. Членството (абонаментът) не е включен в цената на уреда, а се продава отделно - виж тук>>.

Интерактивната платформа iFit Coach предлага разнообразни тренировки, създадени и презентирани от треньор, който да ви дава съвети, направлява и мотивира по време на тренировките.

Предвидените за уреда видеотренировки в приложението са 216, от които 18 виртуално ви отвеждат до различни точки по света, а останалите симулират тренировки в зала, като уредът автоматично се настройва спрямо съответната тренировка.

В приложението има и различни други тренировки – йога, високоинтензивни интервални тренировки, както и други упражнения със собствено тегло или различни аксесоари, които можете да включите във вашата фитнес програма. На таблета можете да следите тренировките по време на сесиите, като усвоявате правилните техники и коригирате навременно движенията си. С уреда у дома и членството в приложението можете да планирате заниманията си според собствената си програма в уюта на дома и да отчитате прогреса си. 

Fusion CST е предназначен за балансирани тренировки, включващи кардио и силови упражнения. Уредът тежи 160 килограма, за да е стабилен, докато спортувате. При все теглото си Fusion CST има изчистен естетичен дизайн и нужната за разполагането му площ е 1.6 кв. м, като има възможност за позициониране в ъгъла.