Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Free Spirit Week '19 – седмица на свободния дух

 

Всички мечтаем за свобода на духа, за състоянието, в което ще сме недостижими и с лекота ще преживяваме летящите мигове на безгрижие и липса на негативност и обремененост! Това е естествено човешко състояние и благодарение на Българска Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил (БАССЕС) любителите на зимни спортове за поредна година успяха да изживеят това блажено състояние в Седмицата на Свободния Дух - Free Spirit Week в полите на Рила!

 
 

Характерният за сезона щипещ студ допринесе за допълнителния заряд на събитието, неразделно с пухкавия сняг, чистият Рилски въздух, безбройните усмивки, положителния състезателен хъс, фриистайл, фрирайд, чистотата на емоциите с всеобхващата белота наоколо и заразяващото радостно настроение на всички участници.

 
 

Дори най-малките фрийрайдъри се включиха и обогатиха разнообразието на събитието!

 
 

И когато всичко се случва естествено, то и климатичните условия работят в наша полза. Снежната пудра е мечтат за всеки фрийрайдър, а тя бе в изобилие. Чувството за свобода на действията и емоциите е неповторимо за всеки, който го е изпитал, затова ние от SPORT DEPOT сме изключително радостни, че успяхме да допринесем за провеждането на това събитие като партньор и да бъдем част от тази прекрасна инициатива! И след като всички участници вложиха невероятните си умения и енергия за успешното провеждане на Free Spirit Week, заслужено получиха своите предметни награди и ваучери от SPORT DEPOT.

 
 

Благодарим на БАССЕС, че продължава да влага толкова усилия за развитието на зимните спортове в България. SPORT DEPOT подкрепя каузата ви и всички, които участват в нея!