Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Фитнес у дома: партньор за коремните преси

Коремните преси са едно от най-популярните и любими упражнения за стягане на коремните мускули. Разбира се, те трябва да са част от цялостния режим за хранене и тренировки, за да бъдат и ефективни, и да създадете доколкото е възможно така желания визуален ефект.

Специализираният уред на Orion Fitness може да бъде партньор във вашите тренировки, като ви предлага възможност за разнообразие от упражнения. Той разполага с приспособление за тренировка на краката и бицепс плот, а наклона на облегалката можете да регулиране в шест позиции. Уредът е със стабилна метална конструкция, лесен за ползване, а дизайнът му го прави подходящ за поставяне в дома така, че да оползотворите максимално пространството, с което разполагате.

Тази дъска на Orion Fitness надеждна и стабилна - чудесен избор за уред за тренировки в уюта на дома и за начинаещи, и за напреднали. С нейна помощ можете да укрепите и развиете мускулите на корема чрез различни видове коремни преси, както и да правите упражнения за други мускулни групи – на гърдите, раменете, ръцете, гърба. Уредът е компактен, със стабилна конструкция. Лесен е за пренасяне и съхранение благодарение, това, че може да се сгъва, което ви дава възможност да го съхранявате удобно и да разполагате с мястото у дома.

За да постигнете желания ефект от коремните преси, не е достатъчно единствено и само да правите упражнения. Необходимо е да съобразите хранителния си режим с тренировките. При упражненията, ако сте начинаещ съставете програма и постепенно увеличавайте броя на повторенията. Изключително важно е да правите упражненията с правилната техника, без излишни усложнения и съобразно физическото ви състояние, за да избегнете риска от травми. Разнообразявайте пресите, постепенно да увеличавате трудността на упражненията.

Правилните и ефективни тренировки изискват да правите упражнения не само за определена мускулна група, а цялостно, за да имат ефект. За тренировките с фокус върху коремните мускули можете да разчитате на помощта на дъската.

А ако за тренировките се нуждаете от различни специализирани уреди и аксесоари, разгледайте нашите предложения.