Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Ела на финалното бягане от веригата RUN BULGARIA

На 22-ри септември в Студентски град, в София, ще се състои шосейно бягане на дистанции от 5,2 км индивидуално и 2х2.6 км щафета. Това ще е финалното бягане от веригата RUN BULGARIA за сезон 2019, чийто основен спонсор е SPORT DEPOT.

Събитията се организират за втора поредна година от SPORT DEPOT и Българска федерация по лека атлетика в различни градове на България, под мотото „Опознай България с бягане“.

Във всички състезания RUN BULGARIA има къси дистанции за деца и начинаещи бегачи, а в някои градове успоредно с бяганията има занимания по „Детска атлетика“ и състезания по „Младежка атлетика“. Така събитието остава в голямото семейство на олимпийски спорт номер едно и е начин атлетиката да достигне до повече хора и да стане част от всекидневието им.

Всички, които желаят, могат да се включат във финалното бягане на 22-ри септември в Студентски град в София, в което се очаква да се включат над 200 участника. Записването продължава до 20-ти септември. Специално за клиентите на SPORT DEPOT предлагаме отстъпка 50%. Използвай промо код: BULGARIA. Запиши се за участие и въведи кода тук.

Всеки участник получава уникален медал и тениска, а класиралите се на първите 3 места получават ваучери за магазини SPORT DEPOT, както и други награди.

Заповядайте, очакваме ви!