Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дуейн Джонсън-Скалата и Under Armour представят новата колекция Project Rock

Акцент в селекцията са обувките Project Rock 4

Решението демонстрира силата на ума. Да се отдадеш на дадена активност и спорт се отнася толкова до психиката, колкото и до физиката. Започваш да полагаш упорити усилия много преди кракът ти да стъпи в залата и да стартираш тренировките и именно тези усилия ти помагат да преминаваш през тежки моменти. Така разбираме какви сме, заглушаваме умората и желанието да сме някъде другаде. Това е предизвикателството: да направиш избора да положиш усилия ден след ден. 

Новата колекция Project Rock е създадена в партньорство между Дуейн Джонсън и Under Armor, тествана във фитнес залата на Скалата - Iron Paradise, и предлага технологични и комфортни продукти за тренировки и ежедневието. 

В колекцията влизат облекла и екипировка, както и новите обувки UA Project Rock 4. Във всеки продукт са вложени технологии, иновации и усърдие, казва Скалата и допълва: „Време е да преминем на следващо ниво, да променим играта“.


Създадени, за да отговорят на изискванията на Дуейн Джонсън, новите обувки за тренировки UA Project Rock 4 са с пяната UA HOVR по цялата дължина на стъпалото и рамка, проектирана за оптимална възвръщаемост на енергия. 

Технологията UA TriBase създава максимален контакт с настилката, следва естествените движения на краката и осигурява гъвкавост. TPU елементите, които обхващат крака отзад и при средната част на стъпалото, целят повече стабилност и оптимално позициониране без разместване по време на тренировките.

Дрехите в колекцията комбинират технологии и материи за фокусиране в тренировките и комфорт не само в спорта, но и в ежедневието. 

В SPORT DEPOT можеш да намериш мъжки и дамски облекла от новата колекция.

Превърни обновяването на спортната екипировка в още един мотив за упорита тренировка с Under Armour и Project Rock.