Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамската серия PUMA X LEMLEM: комфорт и атрактивна визия

Известният спортен бранд PUMA представя съвместна дамска серия с марката за облекла LEMLEM, основан от супермодела Лия Кебеде. Дрeхите и обувките от серията съчетават характерната естетика на LEMLEM, смели цветове и принтове с иновативната визия на PUMA за спортно облекло.

Дамите почитателки на комбинацията от впечатляваща визия и комфорт в облеклото могат да намерят дрехи и обувки от серията PUMA x LEMLEM в магазини SPOPT DEPOT MEGA STORE в София и магазин SPORT DEPOT MEGA STORE в Пловдив, както и онлайн на sportdepot.bg

Германският спортен бранд PUMA непрекъснато развива и подобрява продуктите си, а в своите партньорства показва разнообразието от артикули, чиято комбинация от дизайн и технологии могат да ги превърнат в универсална част от облеклото на атлети и почитатели на удобството и атрактивността в ежедневието. 

Родената в Етиопия Лия Кебеде стартира своя бранд за облекло LEMLEM през 2007 г. Супермоделът основава своята линия, за да помогне за запазването на изкуството на традиционното тъкане в Етиопия и да предложи възможности за работа на местните занаятчии.

В линията облекла и обувки PUMA x LEMLEM акцент са обувките с иновативната пяна NITRO на PUMA, както и предназначените за тренировки спортен сутиен и клин с дължина 7/8-и.

В сърцевината на своето сътрудничество двата бранда поставят споделената визия за повече устойчивост и отдаденост да се върви към по-добро бъдеще. PUMA и LEMLEM гордо споделят отговорността да оказват положително въздействие върху околната среда и тази колекция отразява техния непоколебим ангажимент към екопрактиките чрез използване на тъкани с най-малко 20% рециклирани материали. 

„Развълнувани сме, че най-накрая пускаме серията PUMA x LEMLEM на пазара“, каза Ерин Лонгин, генерален мениджър Run/Train в PUMA. Тя смята, че чрез съчетаването на уникалните дизайни на LEMLEM и експертизата на PUMA в технологиите и спорта колекцията ще вдъхнови жените да следват практики, които са част от здравословния начин на живот. 

„Тази колекция е вдъхновена от дрехите, които носим по време на тренировки и дрехите, които носим между тренировките“, казва от своя страна Лия Кебеде. Тя споделя вълнението си от сътрудничеството с PUMA.  „Силно съм развълнувана за това, което предстои в нашето съвместно пътуване – това е само началото“, казва тя.

Открий дамските облекла от серията PUMA x LEMLEM в магазини SPORT DEPOT MEGA STORE в София и SPORT DEPOT MEGA STORE в Пловдив, както и онлайн на sportdepot.bg.