Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамската серия Moto на Puma: практична и естетична, модерна и комфортна

Дамската серия Moto от новата колекция на Puma е за теб, ако търсиш изявена провокативна визия в спортен стил. Тя е сет, чиито попълнения можеш да носиш в различни моменти от деня – при тренировките и из града. Нека ти ги представим.

Ако трябва да ги подредим, то ще започнем от обувките, които са от популярната линия Provoke. Като неин достоен представител, те имат отличителна естетика, която се разпознава от пръв поглед. А ако се вгледаш за момент окото се впечатлява от горната част, която съчетава традиционни елементи и създава провокативна визия. Свежи и интригуващи, обувките са с пяната Profoam на Puma, TPU елементи с променена форма при средната част на обувките и зонирана подметка, предоставяща сцепление и стабилност.

А в горнището от колекцията си дават среща спортeн стил и градска провокативна елегантност. Потвърждават го ефектният асиметричен цип и елементите, имитиращи кожа. Материята е лека, а покритието с dryCELL технология, която подпомага по-бързото изпаряване на потта, превръща якето в практична и функционална дреха и за активности и спорт, и за комфорт във всеки момент от деня.

dryCELL технологията на тъканта е отличителна характеристика и на клина и бюстието, които и със своя дизайн не оставят съмнение, че принадлежат към серията.

Бюстието хваща окото със стилни линии и микс от материи, както и спортен дизайн, които го превръщат не само в подходящо за спорт, но и удачен избор за ежедневието. 

Клинът не прави изключение и може да бъде твоята предпочитана дреха за тренировки и градски разходки. 

Освен dryCELL технологията, той провокира с интересен дизайн, фино подчертан от имитиращи кожа елементи и двойни шевове.

Ако трябва да обобщим, за серията Moto e достатъчно четири думи да употребим – практична и естетична, модерна и комфортна.