Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

ЦСКА 1948 излиза с екипи Puma през новия сезон

Футболистите на ЦСКА 1948 ще играят своите срещи с екипировка на немския спортен гигант PUMA от новия сезон. Партньорството между двете страни стана факт благодарение и на българската верига и дистрибутор на спортни стоки SPORT DEPOT. Сътрудничеството между ЦСКА 1948 и предпочитания от доста европейски и световни клубове немски спортен бранд е за срок от три години.

„Изключително съм щастлив от сключеното партньорство между ЦСКА 1948 и PUMA, което нямаше да бъде възможно без помощта и на нашите партньори от SPORT DEPOT. ЦСКА 1948 ще играе мачовете си на родна и европейска сцена с екипировката на PUMA през следващите три години“, заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов. 

Задоволство от партньорството между двете страни изрази и заместник търговският директор на SPORT DEPOT Светослав Налбантов. „От името на SPORT DEPOT и PUMA България искам да благодаря на футболен клуб ЦСКА 1948, че избра PUMA за свой партньор. Много се радваме, че след години на отсъствие на PUMA от спортната сцена в България марката се завръща в родния ни футбол по най-добрия начин, партнирайки си с топ отбор от нашето първенство. Развълнувани сме, че ще работим с успешен клуб като ЦСКА 1948. Вярваме, че комбинацията между професионализма на клуба и нашата експертиза в екипировката, ще доведе до още по-добри резултатите и за двете страни", каза Налбантов.

"Договорът между PUMA и ЦСКА 1948 е за три години и в него е заложено доставка на спортна екипировка от най-високо ниво, с каквато играят големите отбори в Европа. Силно вярваме в успешното представяне на ЦСКА 1948 през следващия сезон, както в нашето първенство, така и в европейските турнири“, каза той. „Планираме съвместно посещение с Добрин Гьонов, изпълнителен директор на ЦСКА 1948, в централата на PUMA в Херцогенаурах, Германия. Глобалният екип на PUMA вярва в потенциала на българското футболно първенство и ще направи всичко възможно отборът на ЦСКА 1948 да получи най-добрите възможности през следващите три години от съвместното ни партньорство.“ добави Налбантов.