Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Бутилките Laken: за глътка свежест в активния ден

Испанската компания Laken предлага на любителите на спорта, активния начин на живот и туризма бутилки с високо качество, произведени с отговорност към хората и околната среда. Стъпила на повече от век опит, Laken се опира на иновации и актуални тенденции, за да усъвършенства непрекъснато продуктите си.

Цветни, интересни и готови да съхранят и опазят напитките от студ и жега в продължение на часове, бутилките Laken те очакват в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg

Когато компанията Laken е основана преди повече от 100 години, храната и напитките са били съхранявани и транспортирани в съдове за многократна употреба, но не заради природата и екосъобразността, а защото това е била единствената възможна опция. 

Освен че е било необходимо да са годни за използване дълго време, тези съдове е трябвало и да допринасят за съхраняването на храната и напитките. Във времената, в които микровълновите печки и хладилниците са били непознати, колкото по-дълго съответният продукт се запазвал топъл или студен според нуждите, толкова по-добре.

По тази причина от създаването на Laken в испанския град Мурсия през 1912 година, съхранението на храните и напитките за оптимално дълъг период, многократната употреба, качеството и дълготрайността са втъкани в корпоративното ѝ ДНК. 

Днес ситуацията значително се е променила, технологиите напредват с бързи темпове, материалите и начинът, по който те се обработват, също се променят, а също така покритията и дизайнът. Потребителите пък са много по-взискателни по отношение на визията и качеството. 

А компаниите като Laken са изправени пред предизвикателството да редуцират използването на пластмасата. Този нов контекст превръща нуждата за съхранение на храната, продължителната употреба на съдовете, качеството и трайността им в по-актуални от всякога.

Макар и по съвсем различен начин, сто години по-късно в Laken продължават да произвеждат бутилки, чаши и други съдове за многократна употреба от алуминий, неръждаема стомана и пластмаса от последно поколение, с най-високо качество и издръжливост, предлагащи максимални топлинни характеристики и прецизен дизайн. 

И ги дистрибутират в повече от 50 страни по света. Основната цел на компанията продължава да бъде да отговори на нуждите за пренасяне и съхранение на течности и храни и да го направи екосъобразно, ръководена от опита, иновациите и актуалните тенденции.

Бутилките на компанията са три вида и предлагат характеристики, които несъмнено ще оцениш: