Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

България е на осминафинал на Световното по мини футбол

Националният ни отбор по мини футбол се класира за осминафиналите на Световното първенство SOCCA World Cup 2019, което се провежда на гръцкия остров Крит. Пред препълнени трибуни момчетата на Стефан Натев разгромиха Кипър с 6:2 в последния си мач от груповата фаза.

Българският тим продължава напред в шампионата, след като извоюва три победи – над Уругвай, Аржентина и Кипър, и инкасира една загуба – от Англия.

Дали България ще завърши на първо или второ място в група D на SOCCA World Cup 2019, ще стане ясно след двубоя между Уругвай и Англия.

Националите ни ще изиграят своя осминафинален мач на на 22 или 23 октомври, а възможните им съперници са Полша, Литва и Уелс.

Световното първенство по мини футбол се организира от Международната федерация по мини футбол ISF (International Socca Federation) и в него мерят сили отборите на 38 държави от цял свят.